Star Wars: Battlefront companion-app nu te downloaden
Erwin Vogelaar
Battlefront companion app

SW Battlefront Companion

Gratis

Onze score

7,5

De companion-app voor de game Star Wars: Battlefront is nu te downloaden. Battlefront is een van de grote najaarsgames voor spelcomputers en pc en komt volgende week uit.

Battlefront companion-app

In Star Wars Battlefront stapt de speler op het strijdveld waar een eeuwigdurende strijd gevoerd wordt tussen de Rebel Alliance en de Stormtroopers. Om de game niet te stoppen als het grote scherm uitgaat, heeft uitgever Electronic Arts een companion-app gemaakt en deze is nu alvast te downloaden.

Het is een uitgebreide app geworden. Een van de opvallendste functies is een eigen game in de vorm van Base Command. In Star Wars: Battlefront kun je door te spelen virtuele kaarten verdienen. In de companion app kun je de kaarten gebruiken om een spel te spelen en zo credits te verdienen die je in de grote game kunt uitgeven aan bijvoorbeeld nieuwe wapens.

Het kopen van deze voorwerpen kan ook via de app, net als het klaarleggen van je gekochte uitrusting. Voordat je het strijdveld opstapt neem je bijvoorbeeld enkele wapens een granaat en een speciale kracht mee. Nu kun je voordat de game is opgestart al beslissen wat je meeneemt

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Natuurlijk kun je ook zien wat je vrienden in de game doen en kun je een notificatie krijgen als ze gaan spelen. Je eigen statistieken zijn bij te houden, maar ook die van je vrienden. Op deze manier is er te zien wat er nog moet gebeuren in de game om te kunnen stijgen in rank. Om in te kunnen loggen heb je wel een EA Account nodig. Uiteraard is er pas echt wat in de app te doen als je de game hebt of als je wellicht al eerder de bèta hebt gespeeld. Speel je liever Star Wars op een kleiner scherm, dan zijn er voor Android ook genoeg echte Star wars-games te vinden.

SW Battlefront Companion downloaden

De Star Wars Battlefront companion-app kun je alvast downloaden via onderstaande link. Er is 76MB vrije ruimte nodig om de app te kunnen installeren. Ook zul je Android 4.0 of hoger moeten draaien.

Download SW Battlefront Companion in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.