Contactloos betalen met Rabo Wallet-app uitgebreid

Jarno Stinissen
18 april 2016, 15:22
1 min leestijd
Contactloos betalen met Rabo Wallet-app uitgebreid

De Rabobank is een samenwerking aangegaan met KPN, Telfort en Simyo, waardoor meer Rabobank-klanten contactloos kunnen betalen via de Rabo Wallet-app.

Lees verder na de advertentie.

Contactloos betalen met de Rabo Wallet-app

Veel winkels worden voorzien van een nieuw pinapparaat met nfc-betaaloptie. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld met een pinpas kunt afrekenen door ‘m  alleen tegen het betaalapparaat te houden. De Rabo Wallet-app werkt in feite hetzelfde, maar integreert jouw pas in een applicatie zodat je het pasje niet meer bij je hoeft te hebben.

De Rabo Wallet-app is al ruim  een jaar te gebruiken voor klanten die een Samsung Galaxy S6 (Edge), Galaxy S4 of Galaxy Note 3  hebben. Doordat de Rabobank samen is gaan werken met KPN, Telfort en Simyo, kunnen klanten van deze providers vanaf nu ook contactloos betalen met hun smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=fnMnKnx0jms

Betalingen onder de 25 euro kunnen zonder pincode worden afgerekend, voor hogere bedragen dien je nog steeds je pincode in te voeren. Daarnaast kun je met de app je saldo bekijken, parkeergeld betalen, klantenkaarten opslaan en gebruiken en aanbiedingen uit de buurt ontvangen en opslaan.

Om gebruik te kunnen maken van  de app  moet je als Rabobank-klant beschikken over een JongerenRekening of particulier betaalpakket, een WereldPas en moet je toegang tot internetbankieren hebben. Daarnaast moet je smartphone voorzien zijn van een nfc simkaart en draaien op Android 4.4 (KitKat) of hoger. Helaas worden Nexus-toestellen (nog) niet ondersteund. Ben je niet in het bezit van een nfc-simkaart, dan kun je deze hier aanvragen.

Rabo Wallet-app downloaden

De Rabo Wallet-app is 21MB groot en vereist Android 4.4 of hoger. De applicatie is via onderstaande link gratis te downloaden.

Download de Rabo Wallet-app in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu