Download: de vernieuwde agenda-app van Android 5.0 Lollipop

Gijs Ettes
5 november 2014, 8:59
1 min leestijd
Download: de vernieuwde agenda-app van Android 5.0 Lollipop

Gisteren schreven we al over de nieuwe Google Agenda en al het moois dat de app met zich meebrengt. Als Android 5.0-gebruiker kun je meteen al aan de slag met de agenda-app en ook als je een toestel met Android 4.0.3 of nieuwer bezit kun je deze downloaden en installeren via deze link. Het is dan wel van belang dat je vooraf via ‘Instellingen > Beveiliging’ het vakje achter ‘Onbekende bronnen’ aanvinkt, anders is het onmogelijk op het apk-bestand te installeren.

Google Agenda 5.0 brengt naast Material Design, nieuwe effecten en animaties ook de optie om data uit je e-mails te gebruiken om automatisch afspraken in te boeken in je agenda. Heb je bijvoorbeeld concertkaartjes, vliegtickets of hotels geboekt, dan worden de data uit de bevestigingsmail gebruikt voor het aanmaken van agenda-afspraken.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Google Agenda 5.0

De nieuwe agenda-app is zelfs zo slim dat hij  afspraken kan updaten, bijvoorbeeld in het geval van een vertraagde of uitgestelde vlucht. Ook handig is dat je suggesties krijgt als je afspraken invoert en personen toevoegt. Dankzij deze ‘Assists’ gaat het beheren van je agenda nog sneller.

Zoals je hieronder ziet, heeft Google Agenda 5.0 een weergave waarin al je afspraken worden getoond in een fraaie tijdslijn met foto’s, kaarten en toepasselijke illustraties. Hiermee zie je precies hoe je week eruit gaat zien.

De komende dagen zal Google Agenda 5.0 worden uitgerold, maar je kunt de app via deze link handmatig downloaden en installeren. Hieronder vind je de downloadlink van  Google Play.

Download Google Agenda in Google Play (gratis)

Het laatste nieuws over Google

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu