Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Flappy Bird mogelijk terug in Google Play en App Store

Gijs Ettes
12 maart 2014, 9:11
2 min leestijd
Flappy Bird mogelijk terug in Google Play en App Store
Flappy Bird downloaden

Flappy Bird-maker Dong Nguyen heeft in een interview met Rolling Stone aangegeven dat de populaire game, die hij een tijdje terug uit Google Play en de App Store haalde, mogelijk een terugkeer maakt in de nabije toekomst. Als Nguyen ervoor kiest om Flappy Bird weer beschikbaar te maken, dan zal de game wel voorzien worden van een advies om zo nu en dan even pauze te nemen tijdens het spelen.

Medio vorige maand werd Flappy Bird offline gehaald, tot grote teleurstelling van veel Android- en iOS-gebruikers. Wat volgde was een stroom aan kritiek voor Nguyen en honderden kopieën die probeerden mee te liften op het succes van het origineel. Hoewel laatstgenoemde de puurste Flappy-ervaring biedt, zijn er Flappy Bird alternatieven die in de buurt komen.

Lees verder na de advertentie.

Nguyen haalde Flappy Bird offline omdat de game volgens hem te verslavend zou zijn. “Flappy Bird is ontwikkeld om een paar minuten te spelen als je even de tijd hebt”, aldus Nguyen. “Maar het werd een verslavend product. Ik denk dat het een probleem is geworden. Om dit probleem op te lossen, moest ik Flappy Bird offline halen.” Daar komt hij mogelijk op termijn op terug. Daarnaast werkt de ontwikkelaar aan drie nieuwe games met een cowboythema, schaakstukken en een vliegende kat met een jetpack.

Flappy Bird downloaden

Flappy Bird downloaden kan echter nog steeds. AndroidPlanet heeft het installatiebestand voor je geüpload, dat hier te downloaden is. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding APK-bestanden installeren op je Android. We verzekeren je echter: de Flappy Bird download installeren is niet moeilijk en kost maar een minuutje.

Meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Of probeer één van de games uit onze grote collectie met Android games.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu