De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bereid je voor op Google I/O 2016 met de officiële app

Lars Paymans
5 mei 2016, 10:33
1 min leestijd
Bereid je voor op Google I/O 2016 met de officiële app

Over twee weken gaat de jaarlijkse Google I/O conferentie weer van start, en zoals we inmiddels gewend zijn, hoort daar ook een speciale Google I/O-app bij. Deze is nu gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Google I/O 2016 app nu beschikbaar

De Google I/O-app bevat de nodige plattegronden voor mensen die de conferentie bezoeken, maar ook voor thuisblijvers is het een handige app om eens door te neuzen. Zo zijn er uitgebreide tijdschema’s in de app te vinden, zodat je precies weet wanneer die presentatie plaatsvindt die jij via een livestream wil volgen.

Voor deze panels kun je bovendien notificaties instellen. Na afloop worden in de app ook video’s van presentaties geplaatst, zodat je ze op je gemakje terug kunt kijken. Door de juiste filters in de Google I/O 2016-app in te stellen, krijg je alleen de dingen te zien die jou interesseren.

Wat Google allemaal voor ons in petto heeft tijdens Google I/O is natuurlijk nog een groot geheim. Geruchten wijzen er in ieder geval op dat virtual reality een grote rol gaat spelen, met verschillende presentaties waarin Google de mogelijkheden en de toekomst van VR uitlegt.

Google I/O 2016, 18-20 mei

De belangrijkste aankondigingen zullen waarschijnlijk op 18 mei worden gedaan. Dan is de jaarlijkse keynote van Google waar ceo  Sundar Pichai ons laat zien naar welke nieuwe software en hardware we uit kunnen kijken.

Download Google I/O 2016 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu