De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ink Space: experimentele teken-app doet iets unieks

Wouter Nijsen
24 augustus 2015, 19:20
1 min leestijd
Ink Space: experimentele teken-app doet iets unieks

Ink Space is een unieke app waarmee je in 2D tekent en je krabbels in een handomdraai omzet in 3D. De app is niet heel functioneel, maar wel erg leuk om mee te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Ink Space

Ink Space is een nieuwe app die onderdeel uitmaakt van Android Experiments. Dit is een platform waarmee Google de  mooiste en meest innovatieve apps uitlicht. Hiermee probeert het bedrijf  ontwikkelaars enthousiast te maken voor Android. Ook Ink Space is zo’n inspirerende applicatie.

Het is het best te omschrijven als een teken-app, waarin je op het scherm veegt om lijnen en vormen te tekenen. Het leuke is dat wanneer je je Android-toestel draait, de door jouw geschetste lijnen opeens in drie dimensies worden getoond. Zo kun je ze vervolgens op een andere manier bekijken en bewerken.

Ink Space is fijn in gebruik en heeft een aantal geinige opties. De app kan bijvoorbeeld een opname van het scherm te maken wanneer jij je tekeningen draait, en dit omtoveren tot een gifje. Wil je opnieuw beginnen, dan verwijder  je je gemaakte tekeningen door simpelweg twee keer te tikken.

Download Ink Space voor Android

Ink Space is een leuke experimentele app die gratis is uit te proberen.  De applicatie is via onderstaande link te downloaden, 21MB groot en werkt met Android 3.0 of hoger.

Download Ink Space in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu