De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Seesmic voor Android meer dan een miljoen keer gedownload

Redactie
11 juli 2011, 19:56
1 min leestijd
Seesmic voor Android meer dan een miljoen keer gedownload

Seesmic voor Android heeft de mijlpaal van een miljoen downloads bereikt. De populaire twitterclient die ondersteuning biedt voor onder meer Facebook en Google Buzz deed er ruim anderhalf jaar over om het aantal van een miljoen downloads te behalen.

Anderhalf jaar lijkt een lange tijd, maar de app heeft veel concurrentie van de officiële Twitter en Facebook-apps en vergelijkbare diensten als TweetDeck en HootSuite. Seesmic is vooral populair vanwege de uitgebreide mogelijkheden om sociale netwerken te beheren. Zo is het heel gemakkelijk om meerder Twitter- en Facebookaccounts toe te voegen. De Android-app komt ook met een handige widget en de mogelijkheid om snelkoppelingen naar bijna alles in de app op je homescreen te plaatsen.

Lees verder na de advertentie.

Seesmic is te downloaden voor meerdere platformen, waaronder Windows, iPhone, Windows Phone 7 en Android. Hoewel de applicatie ook te krijgen is voor BlackBerry-telefoons, gaf Seesmic gaf een tijdje geleden nog te kennen te stoppen met de ontwikkeling voor dit besturingssysteem. Dit bleek te veel werk te zijn, en daarom richt het bedrijf zich nu vooral op iOS en Android. Speciaal voor iedereen die de applicatie heeft gedownload heeft Seesmic een filmpje gemaakt om ze te bedanken.

Downloaden via Android Market: Seesmic

Bron: Seesmic

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu