De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

BlackBerry Motion

BlackBerry Motion: waterdicht voor zakelijke gebruikers

De BlackBerry Motion is een degelijke Android-smartphone zonder fratsen. Het toestel is vooral bedoeld voor zakelijke gebruikers, waardoor er ook verschillende enterprise-applicaties op te vinden zijn. Daarnaast is de Motion stof- en waterdicht en voorzien van een grote accu. Onder alle omstandigheden houdt de smartphone het geruime tijd vol.

Hoewel de BlackBerry-naam op deze smartphone prijkt, is het toestel zelf ontwikkeld door TCL. Dat  bedrijf was ook al verantwoordelijk voor de BlackBerry KeyOne, een toestel dat wél over het bekende qwerty-toetsenbord beschikt. TCL, hetzelfde Chinees bedrijf dat ook Alcatel-smartphones uitbrengt, heeft sinds 2015 de BlackBerry-licentie in handen. De Motion beschikt wel over verschillende BlackBerry-apps, maar het Canadese bedrijf heeft vrijwel niets met de hardware te maken.

De BlackBerry Motion in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • Loopt op Android 7.1 (Nougat) met zakelijke apps van BlackBerry
  • 12 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Snapdragon 625-chip met 4GB RAM
  • 32GB aan uitbreidbare opslagruimte
  • Vingerafdrukscanner onder het scherm

Meer over de BlackBerry Motion

Waar andere fabrikanten uitpakken met fratsen, is de BlackBerry Motion vooral een hele degelijke smartphone. Het toestel heeft geen dubbele camera’s achterop, fysiek toetsenbord of andere uitspattingen, maar gewoon snelle hardware verpakt in een degelijk design. Dat maakt hem bij uitstek geschikt voor zakelijke gebruikers, die een smartphone zoeken waar ze op kunnen vertrouwen. Met de 4000 mAh-accu moet dat aardig lukken. Zelfs bij intens gebruik houd je het makkelijk een hele dag vol.

BlackBerry Motion officieel

Tevens wordt de Motion geleverd met een complete suite beveiligingssoftware. De BlackBerry Hub verzamelt alle binnenkomende berichten, van mail tot afspraken tot WhatsApp, en bundelt ze. Met de DTEK-beveiligingssoftware ben je daarnaast beschermd tegen eventuele kwetsbaarheden in Android. Nieuw is de BlackBerry Locker, een beschermde folder voor gevoelige bestanden. Die kan alleen worden ontgrendeld met je vingerafdruk of een zelfgekozen pincode.

Het toestel is daarnaast volledig stof- en waterdicht. Ook als je de hele dag onderweg bent, door weer en wind, kun je op de Motion vertrouwen. De telefoon is namelijk tot maximaal een meter diep waterdicht, waarbij je ‘m een halfuur onderwater kunt houden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews BlackBerry Motion

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu