Randloze OnePlus 5T nu verkrijgbaar voor 499 euro

Thomas Haenen
21 november 2017, 15:00
2 min leestijd
Randloze OnePlus 5T nu verkrijgbaar voor 499 euro

OnePlus’ nieuwste smartphone is zojuist in de verkoop gegaan. Wil je de OnePlus 5T als eerste in huis halen, dan moet je er snel bij zijn.

OnePlus 5T kopen: toestel nu beschikbaar

Een kleine week na de aankondiging gaat de OnePlus 5T in de verkoop. Het toestel is vanaf vandaag te bestellen via de OnePlus-site. Geïnteresseerden moeten er wel snel bij zijn, want de levertijd loopt snel op. Voor een losse OnePlus 5T met 64GB opslagruimte betaal je 499 euro. Een variant met 128GB opslagruimte wordt tevens verkocht voor 569 euro.

Omdat OnePlus-smartphone officieel alleen via de webwinkel van de fabrikant wordt verkocht, kun je ‘m vooralsnog niet met een abonnement bestellen. Wel is de kans groot dat het toestel via de grijze import alsnog opduikt bij Nederlandse webwinkels. Zo was ook de OnePlus 5 eerder dit jaar met Nederlandse abonnementen verkrijgbaar, al betaalde je dan wel een kleine meerprijs.

Randloos scherm, dubbele camera

De 5T is de eerste OnePlus-smartphone met een voorkantvullend scherm. Daardoor is wel de homeknop gesneuveld en de vingerafdrukscanner naar de achterkant verplaatst. De OnePlus 5T heeft wel een groter 6 inch-scherm, ten opzichte van de 5,5 inch-schermen in vorige modellen. Door de kleinere randen is het algehele formaat echter ongeveer hetzelfde gebleven.

Het toestel volgt heet op de hielen van de OnePlus 5, die deze zomer verscheen. Aan de binnenkant is daarom dan ook weinig veranderd. Zo gebruikt OnePlus dezelfde Snapdragon 835-chip, nog altijd de krachtige Qualcomm-hardware van het moment. Deze wordt aangevuld met 6 of 8GB werkgeheugen. Achterop zit een dubbele camera, met één 16 megapixel-lens en een tweede 20 megapixel-camera. Voorop vind je nog een 16 megapixel-camera voor selfies.

OnePlus 5T - A New View

Mocht je niet willen wachten, dan kun je vanavond van 17:00 tot 22:00 uur terecht in Amsterdam. In een speciale pop-up-winkel worden de eerste exemplaren van de 5T verkocht. Ook kun je de smartphone daar vast uitproberen. De pop-up is onderdeel van schoenenwinkel ETQ, te vinden op Singel 459. Let op: de winkel is alleen vanavond in Amsterdam te vinden.

Lees meer over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu