Samsung Galaxy A14 in prijs gedaald: dit zijn de beste deals

Jane van Brakel
4 september 2023, 10:28
4 min leestijd
Samsung Galaxy A14 in prijs gedaald: dit zijn de beste deals

Zoek je een betaalbare smartphone die lang updates krijgt en redelijk vlot is? Dat komt goed uit, want de Samsung Galaxy A14 is momenteel fors in prijs gedaald. Wij zetten de beste deals voor je op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Alles over de Samsung Galaxy A14

Met de Galaxy A14 presenteerde Samsung begin dit jaar één van de goedkopere budgettelefoons voor 2023. Het toestel is uitgerust met een 90Hz-scherm met een grootte van 6,6 inch. Ook zien we voorop een 13 megapixel-selfiecamera. Op de achterkant zit een 50 megapixel-hoofdcamera, 2 megapixel-macrocamera en 2 megapixel-dieptesensor.

Het toestel beschikt over 64GB of 128GB aan opslag, afhankelijk van welke versie je kiest. Wil je dit uitbreiden? Dat kan met een micro-sd-geheugenkaartje. De Galaxy A14 ondersteunt daarnaast snelladen, maar dit gaat met slechts 15 Watt. Daardoor ben je alsnog veel tijd kwijt om de accu helemaal te vullen.

Wel erg fijn is dat de smartphone twee grote Android-updates krijgt: Android 14 en Android 15. De Galaxy A14 ontvangt bovendien vier jaar aan beveiligingspatches, waardoor het toestel beschermd is tegen hackers en andere digitale kwetsbaarheden.

De adviesprijs van de Samsung Galaxy A14 is 199 euro. Op dit moment schaf je de smartphone het voordeligste aan bij Belsimpel. Daar betaal je nu 148 euro voor het toestel. Dat is een besparing van 51 euro op de adviesprijs.

Samsung Galaxy A14 bij providers – tot 12,50 euro korting per maand

Samsung Galaxy A14

Je nieuwe smartphone combineren met een abonnement kan vaak veel voordeel opleveren. Daarbij maakt het niet uit welk abonnement je kiest: je betaalt evenveel voor de toestelprijs. Bel en internet je niet vaak en is een kleine bundel voldoende, dan is het zeker interessant om je abonnement direct bij de provider af te sluiten.

Op dit moment bespaar je het meeste wanneer je de Galaxy A14 los aanschaft. Heb je toch liever een abonnement bij je nieuwe smartphone? Dat kan natuurlijk ook! Dan ben je momenteel het goedkoopste uit bij Ben; de losse toestelprijs is 168 euro. Bij Simyo, KPN en hollandsnieuwe betaal je voor het losse toestel 192 euro. Wanneer je klantvoordeel bij KPN hebt, dan kan het voordeel op jouw nieuwe abonnement oplopen tot wel 12,50 euro korting per maand.

De beste Galaxy A14-deals bij webshops – bespaar tot 148 euro

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om bij de provider zelf te bestellen. Je bespaart in dat geval wel minder op de losse toestelprijs. Daarnaast betaal je altijd evenveel voor het toestel, ongeacht de keuze van het abonnement.

Samsung Galaxy A14-abonnement van KPN bij Belsimpel – bespaar tot 148 euro

Bestel je het toestel in combinatie met een KPN-abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je maar liefst 148 euro. Je betaalt alleen voor het abonnement en niets voor de Galaxy A14 zelf. Daarnaast ontvang je 7,50 euro korting op je mobiele abonnement en 5 euro korting op het entertainmentpakket als je internet thuis van KPN hebt.

header_samsung_galaxy_a14_prijsdaling

Samsung Galaxy A14-abonnement van Vodafone bij GSMweb – bespaar tot 148 euro

Ben je in het bezit van internet van Ziggo? Dan ontvang je dubbel zoveel data, een extra tv-pakket en nog veel meer voordeel. Als je het toestel nu aanschaft bij GSMweb in combinatie met een Vodafone-abonnement, dan bespaar je tot 148 euro op de toestelprijs. De losse toestelprijs is dan nul euro en je betaalt alleen voor de abonnementskosten.

Samsung Galaxy A14-abonnement van Odido bij Belsimpel – bespaar tot 148 euro

Bestel je de A14 in combinatie met een Odido-abonnement bij Belsimpel, dan bespaar je tot 148 euro op de toestelkosten. Je betaalt niets voor de A14. Zijn er daarnaast meerdere mobiele abonnementen van Odido of Odido thuis geregistreerd op dit adres? Dan heb je recht op verschillende voordelen.

Samsung Galaxy A14-abonnement met Ben bij Belsimpel (bespaar tot 148 euro)

Met klantvoordeel van Ben ontvang je 1GB extra en 5 euro korting op internet voor T-Mobile thuis. Combineer de telefoon met een Ben-abonnement bij Belsimpel en je bespaart tot 148 euro.

Samsung Galaxy A14-abonnement van hollandsnieuwe bij Belsimpel – bespaar tot 39 euro

Ga je liever voor een abonnement van hollandsnieuwe? Dan bespaar je 39 euro op de toestelprijs van de A14. Je betaalt namelijk 109 euro. Als je thuis internet van Ziggo hebt, dan profiteer je van veel voordelen, waaronder dubbel data en een extra tv-pakket.

Samsung Galaxy A14-abonnement van Simyo bij Belsimpel – bespaar tot 32 euro

Als je het toestel aanschaft bij Belsimpel met daarbij een Simyo-abonnement, dan bespaar je tot 32 euro. In het bezit van een internet thuis abonnement van KPN? Je ontvangt dubbel zoveel data en belminuten in je bundel.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu