De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung Galaxy S23 is hier het goedkoopst: bespaar tot 179 euro

Sanne Rosendaal
1 februari 2024, 13:15
4 min leestijd
Samsung Galaxy S23 is hier het goedkoopst: bespaar tot 179 euro

Een snel leeglopende batterij, langzame hardware of een barst in het scherm. Herken je dit? Dan ben je toe aan een nieuwe telefoon! De opvolger is er ondertussen al en daarom is de S23 nu een stuk goedkoper. Android Planet vertelt je waar de Samsung Galaxy S23 het goedkoopst is.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23 is één van de krachtigste smartphones van dit moment. Dit komt door de Snapdragon 8 Gen 2-chip van Qualcomm. Deze is krachtiger en energiezuiniger dan de Exynos-processor die in de S22-serie werd gebruikt. De S23 is het instapmodel van de S23-serie dankzij het compacte 6,1 inch-scherm.

De plaatjes die de camera schiet stellen ook niet teleur. De selfiecamera is vernieuwd en heeft meer resolutie ten opzichte van de S22. Videobellen en selfies zijn scherper en bomvol details. Met de hoofdcamera van 50 megapixel, groothoeklens van 12 megapixel en zoomlens van 10 megapixel zet je alles wat je maar wil fraai op de foto.

Het toestel heeft een standaard werkgeheugen van 8GB en is te verkrijgen met een opslag van 128GB of 256GB. Verder mag je ook één van de vier kleuren kiezen die het beste bij jou past: zwart, wit, lavendel of donkergroen.

Op dit moment kun je voor het losse toestel het beste bij PhoneMarket terecht. Daar scoor je ‘m al voor 647 euro met 128GB in het zwart. Ook de crème-variant is er te verkrijgen voor 649 euro.

De beste Samsung Galaxy S23-aanbiedingen bij providers – bespaar tot 47 euro

Je kunt de Samsung Galaxy S23 ook aanschaffen bij een provider en daardoor besparen op de prijs. In combinatie met Odido is de S23 namelijk te kopen met 47 euro voordeel. Kies je voor een abonnement van KPN, Vodafone of Hollandsnieuwe, dan kan je beter een los toestel kopen.

De grootte van het abonnement bepaalt niet hoeveel jij in totaal voor het toestel betaalt bij de providers. Het maakt dus niet uit of je voor de goedkoopste bundel gaat of juist een Unlimited Data-abonnement neemt.

De beste Samsung Galaxy S23-aanbiedingen bij webshops – tot 179 euro voordeel

In tegenstelling tot bij de providers zelf, bepaalt de grootte van jouw abonnement wel hoeveel voordeel je krijgt als je het toestel met abonnement bij een webshop koopt. Je haalt de Galaxy S23 goedkoper in huis als je een bundel neemt met onbeperkt data en bellen en sms’en, dan als je de kleinste bundel neemt.

Samsung Galaxy S23 met Odido-abonnement bij GSMweb – bespaar 179 euro

Je Samsung Galaxy S23 is het goedkoopst met een abonnement van Odido bij GSMweb. Daar krijg je 179 euro voordeel op het toestel in combinatie. Verder geniet je van nog meer voordeel als je al klant bent van Odido of Odido Thuis.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 met Vodafone-abonnement bij GSMweb – bespaar 143 euro

Schaf je de Samsung Galaxy S23 aan in combinatie met een Vodafone-abonnement via GSMweb, dan bespaar je 143 euro. Verzorgt Ziggo bij jou thuis het internet en TV? Dan krijg je nog meer voordeel, zoals 2,50 euro korting per maand en twee keer zoveel MB’s in je bundel.

Samsung Galaxy S23 met KPN-abonnement bij GSMweb – bespaar 143 euro

Bespaar wel 143 euro op een Samsung Galaxy S23 in combinatie met een KPN-abonnement via GSMweb. Heb je ook al TV en internet van KPN? Dan ontvang je Combivoordeel tot wel 7,50 euro.

Samsung Galaxy S23 met Hollandsnieuwe-abonnement bij Belsimpel – bespaar 23 euro

Kies je voor Hollandsnieuwe bij je S23? Dan moet je bij Belsimpel zijn. Daar bespaar je 23 euro op de losse toestelprijs. Heb je internet van Ziggo op jouw adres, dan profiteer je van klantvoordeel. Zo krijg je bijvoorbeeld extra MB’s bij je abonnement.

Samsung Galaxy S23 met Ben-abonnement bij Belsimpel – bespaar 95 euro

Schaf je jouw nieuwe Samsung Galaxy S23 bij Belsimpel aan in combinatie met een Ben-abonnement? Dan bespaar je maar liefst 95 euro op de losse toestelprijs. Heb je al een abonnement van Ben of internet van Odido, dan ontvang je ook nog eens 5GB extra en 5 euro korting per maand.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu