De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Inruilactie: Samsung geeft je meer voor je oude smartphone bij aankoop Galaxy S8 of Note 8

Thomas Haenen
5 februari 2018, 16:55
2 min leestijd
Inruilactie: Samsung geeft je meer voor je oude smartphone bij aankoop Galaxy S8 of Note 8

Samsung heeft een fijne aanbieding, want je krijgt tijdelijk flinke korting als je je oude smartphone inlevert. Met een speciale inruilactie is de Galaxy S8 extra voordelig.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy S8 inruilactie: zo krijg je extra voordeel

De Samsung Galaxy S8 viert binnenkort zijn eerste verjaardag. Hoewel het toestel lanceerde met een adviesprijs van 799 euro, is de smartphone inmiddels een stuk goedkoper. Zo vind je bij sommige winkels nu al een losse Galaxy S8 voor minder dan 600 euro. Hetzelfde geldt voor de Galaxy Note 8: gelanceerd voor 999 euro, maar beschikbaar voor 800 euro.

Tijdelijk maakt Samsung beide smartphones echter extra goedkoop. Bij inruil van je oude smartphone krijg je nu namelijk honderd euro extra korting op de Galaxy S8, Galaxy S8 Plus en Note 8. Deze korting geldt bovenop het bedrag wat Samsung sowieso al betaalt voor je oude toestel. Wat voor smartphone je inlevert maakt niet uit, of het nou een gloednieuwe iPhone is of een oude budgetsmartphone.

Galaxy S8 inruilactie

Na het opsturen van je oude smartphone krijg je niet alleen de gewone inruilwaarde, maar ook nog eens 100 euro extra als je tegelijk een van de drie actietoestellen bestelt. Aanmelden kan via de site van Samsung.

Let wel: de extra korting geldt niet bij alle webwinkels. Alleen als de webwinkel een eigen inruilplatform heeft, en aangeeft dat er extra inruilvoordeel geboden wordt, kwalificeer je voor het extra voordeel. Gelukkig zijn bekende namen als MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en vrijwel alle grote providers aangesloten bij de actie. De actie loopt tot en met maandag 12 maart.

Samsung geeft op zijn site enkele voorbeelden van wat oude smartphones waard zijn. Zo krijg je voor de Galaxy S7 van vorig jaar 183 euro, terwijl Apples iPhone 7 je 365 euro oplevert. Oudere of goedkopere smartphones, zoals de Moto G4, leveren soms slechts een paar tientjes op. Echter, Samsung geeft je altijd 100 euro extra waarde bij aanschaf van een vlaggenschip. Zo is zelfs een versleten smartphone van jaren terug nog meer dan honderd euro waard.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu