De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC Desire 816

HTC Desire 816: grote budgetvariant van de HTC One

De HTC Desire 816 is gebaseerd op het toptoestel HTC One, maar wordt voor een goedkopere prijs verkocht. Daarmee opereert de smartphone in de middenklasse. De Desire 816 is desondanks uitgerust met behoorlijk sterke specificaties. Het 5,5 inch hd-scherm springt onmiddellijk in het oog, alsmede het  design en de bouwkwaliteit. De makers hebben dan ook goed gekeken naar wat de HTC One zo goed maakte.

De camera schiet scherpe foto’s met dertien megapixels.  Onder de motorkap zit een krachtige Qualcomm Snapdragon 400 quadcore-processor, die voor goede  prestaties zorgt. Net als de iPhone 5C kent het toestel een plastic afwerking en is hij beschikbaar in meerdere kleuren:  zwart, rood, wit en groen. Meer over het toestel kom je op deze pagina te weten.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire 816 in vogelvlucht

De HTC Desire 816 combineert een zacht prijskaartje met prima specs en een groot hd-scherm. Het toestel heeft niet de meest high-end hardware, maar is vlot genoeg om Android vloeiend te draaien. De belangrijkste features van het toestel hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Vlotte Snapdragon 400-chip met 1,6GHz quadcore-processor
  • Groot 5,5 inch-scherm met hd-resolutie
  • Stevige behuizing van plastic
  • Vlotte Snapdragon 400-chip met quadcore-processor

Meer over de HTC Desire 816

HTC Desire 816

Aan de voorzijde van de Desire 816 zitten  krachtige BoomSound-speakers die voor een ongeëvenaard geluid moeten zorgen. De kwaliteit is vergelijkbaar met de HTC One. Wie het leuk vindt om selfies te schieten, heeft geluk: op de voorkant bevindt zich  een 5-megapixel-frontcamera. Ten slotte heeft de Desire 816 1,5GB aan werkgeheugen,  8GB aan opslagruimte en een prima batterij met 2600 mAh. De telefoon is 8 mm dik en weegt ongeveer 165 gram. Sinds  mei 2014 is de HTC Desire 816 beschikbaar voor een adviesprijs van 399 euro.

Inmiddels is de Desire 816 een stuk aantrekkelijker geprijsd. Het toestel biedt dan ook een prima prijs-kwaliteitverhouding en is een aanrader voor wie veel scherm zoekt voor weinig.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 816

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu