Android-gebruikers hebben vaker seks op de eerste dateEen onderzoek van datingswebsite Match.com heeft uitgewezen dat Android-gebruikers vaker seks hebben op de eerste date dan iPhone- en BlackBerry-eigenaren. 62 procent van de Android-gebruikers is weleens na een eerste date het bed in gedoken, meer dan iPhone-gebruikers met 57 procent en BlackBerry-gebruikers met 48 procent. Het onderzoek is uitgevoerd onder Canadese gebruikers van Match.com, dus het kan zijn dat de verhoudingen in Europa wat anders liggen.

Android-memeUit het onderzoek blijkt ook dat eigenaren van een BlackBerry het vaakst alchohol drinken tijdens een eerste date, zo’n 72 procent doet dat. Na een eerste date zijn het de iPhone-gebruikers die het snelst weer contact zoeken met de ander, hier wachten ze gemiddeld een dag mee. Android- en BlackBerry-gebruikers wachten hier gemiddeld twee tot drie dagen mee.

Android-gebruikers zitten vaker op een datingssite van gebruikers van een iPhone en een BlackBerry-telefoon. 72 procent van de Android-eigenaren heeft een online datingwebsite bezocht, iPhone-gebruikers 58 procent en BlackBerry-gebruikers 50 procent. Misschien is dat wel de reden waarom Android-gebruikers zo vaak hun smartphone op de wc gebruiken.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.