BlackBerry-topman gebruikt Samsung Galaxy S III als tweede toestel

De topman van RIM (het bedrijf achter BlackBerry) Thorsten Heins gebruikt een Android-toestel als zijn tweede smartphone. Dit vertelt Heins in een interview op technologiewebsite SIO.com. Hij wil op de hoogte blijven van de concurrentie en heeft naast zijn primaire toestel, een BlackBerry, ook een tweede smartphone om de verschillen en innovatie van andere mobiele besturingssystemen te observeren. Heins heeft ook een iPhone gehad toen deze net uitkwam om het touch-principe van het toestel beter te begrijpen en een Samsung Mini.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Ja, ik gebruik absoluut een BlackBerry, maar omdat ik op de hoogte wil blijven van de markt draag ik altijd een tweede toestel mee. Dit toestel is in mijn ogen een grote concurrent, waardoor ik altijd weet waar ik mij met BlackBerry precies bevind’, aldus Heins.