Dit zijn de Samsung-toestellen die KitKat krijgen (en wanneer ze ‘m krijgen)

Samsung kitkat updateEen lijst met alle Samsung KitKat updates is uitgelekt en geeft een beeld van het updateschema van de Zuid-Koreaanse fabrikant en de Samsung-toestellen die van Android 4.4 worden voorzien. Het betreft met name de high-end toestellen van Samsung, of in ieder geval de belangrijkste smartphones van de afgelopen jaren. Andere belangrijke toestellen, zoals de Galaxy S4, worden niet in het updateschema genoemd. Deze toestellen zijn al naar KitKat geüpdatet.

De Galaxy S3 blijft echter een vreemd verhaal. Op het updateschema staat N/A, wat ‘not available’ betekent. Volgens de geruchten heeft Samsung problemen met het optimaliseren van KitKat voor de Galaxy S3 en zouden systeem-apps vastlopen met de nieuwe software. Bij de andere Samsung-toestellen die naar Android 4.4 worden geüpdatet wordt door Samsung wel een specifieke maand genoemd waarin de update wordt verspreid.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samsung KitKat updates

kitkat-Update-statusDe Samsung-toestellen die in mei naar Android 4.4 worden geüpdatet, zijn de 4G-versie van de Galaxy S3 en Galaxy Note 2, en de Galaxy Note 3 Neo. De twee laatstgenoemden zijn in veel landen al naar de laatste versie van KitKat geüpdatet.

In juni worden de Samsung-toestellen Galaxy S4 Mini, Galaxy Grand 2 en Galaxy Mega-smartphones.

Het blijft vooralsnog onduidelijk of andere Samsung-toestellen ook de update naar Android 4.4 KitKat ontvangen.

Lees ook

(via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.