Calendar for Android Wear: handig je agenda checken via je pols

Redactie
15 juli 2014, 12:26
1 min leestijd
Calendar for Android Wear: handig je agenda checken via je pols
Calendar for Android Wear

Calendar for Android Wear is een gratis app voor Android Wear, het mobiele besturingssysteem van Google voor smartwatches en wearables. Deze simpele app biedt verschillende designs voor een agenda om je pols, en toont zowel een agenda-view als de afspraken van de dag. Je kunt op dagen en afspraken drukken om meer informatie in te zien, zoals de afspraken per dag en de locatie van een afspraak.

Calendar for Android Wear werkt samen met een Android-app waarmee je de kleur van je agenda kunt bepalen en de eerste dag van de week kunt instellen – sommigen houden er eenmaal van om zondag als eerste dag van de week te kiezen. Daarnaast kun je upgraden naar premium voor een bedrag van 2 dollar waarmee je details van agenda-afspraken kunt inzien.

Lees verder na de advertentie.

Calendar for Android Wear

De app is een fijne en kleine applicatie voor Android Wear en één van de eerste kalender-apps voor het nieuwe besturingssysteem. Het is niet te klein om te gebruiken en met name de details van afspraken inzien is een fijne feature.

Android Wear is sinds kort te verkrijgen op de LG G Watch en Samsung Gear Live, waarvan eerstgenoemde al te koop is. Je kunt nu al de witte LG G Watch bestellen of de zwarte LG G Watch kopen.

Check ook ons overzicht met de beste Android Wear apps!

Download

Calendar for Android Wear is gratis in Google Play te downloaden.

Download Calendar for Android Wear in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu