De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Dell komt dit jaar met 4 Honeycomb tablets en 2 Ice Cream telefoons

Wouter Nijsen
18 februari 2011, 9:11
1 min leestijd
Dell komt dit jaar met 4 Honeycomb tablets en 2 Ice Cream telefoons
Dell logo_Android

Een uitgelekte roadmap van Dell laat zien dat er hard gewerkt wordt aan nieuwe Android-tablets en -telefoons. In de lijst zijn maar liefst 4 nieuwe Android-tablets en 2 Android-telefoons te vinden. Helaas worden in de roadmap van van de tablets geen specificaties vermeld en is het onduidelijk of de naam die bij de tablets en telefoons staat vermeld een interne codenaam is of de definitieve benaming.

De 4 nieuwe Android-tablets van Dell draaien allemaal op Honeycomb. Het eerste tablet is de Dell Galo die in April op de markt komt. De overige 3 Honeycomb tablets zijn de Dell Sterling, Opus One and Silver Oak die we in oktober kunnen verwachten.

Lees verder na de advertentie.

tablet_roadmap_dell_Android

Van de twee Dell Android-telefoons is iets meer bekend. Het betreft de Dell Hancock en Millenium die beide een dualcore-processor, 8Mp en 1,3Mp camera aan boord hebben. De Hancock heeft een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord en een 4 Inch touchscreen. De Millenium mist het toetsenbord maar stelt daar een groter 4,3 Inch touchscreen tegenover. Als Android-versie is in de roadmap Ice Cream vermeld. De Dell Hancock komt in augustus op de markt en de Milenium in oktober. Dit zou kunnen betekenen dat we komende zomer dus de Ice Cream-versie van Android kunnen verwachten.

dell-2011-smartphone_Android

Er zijn nog veel onduidelijkheden rond deze roadmap van Dell. Ten eerste is het natuurlijk altijd weer de vraag of de informatie echt van Dell afkomstig is. Ten tweede is het afwachten welke definitieve naam de verschillende nieuwe Androids van Dell krijgen. Helaas ontbreken de specificaties van de nieuwe tablets maar het mag in ieder geval duidelijk zijn dat Dell flink aan de weg timmert op Android-gebied.

Via: Androinica

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu