Download de nieuwe Google Play Store: betere aanbevelingen en extra vertalingen

Google Play StoreDe Google Play Store is geüpdatet naar versie 3.10.9 die de vorige versies 3.9.16 en 3.9.17 opvolgt. In de laatste Google Play Store verschijnt er na een app-installatie een nieuw scherm waar de automatische update-functie meer wordt uitgelicht. In het nieuwe scherm krijg je ook niet meer de voortgang van de app-download te zien: deze is enkel in de notificatiebalk zichtbaar. De laatste Google Play Store is te downloaden en kun je als een APK-bestand installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De update brengt ook twee nieuwe knoppen: een vertaal- en aanbevelingenknop. Met de vertaalknop kun je een beschrijving van een app in jouw eigen systeemtaal vertalen, en de aanbevelingenknop biedt een overzicht van Google+ profielen (zowel vrienden als voorgestelde connecties) die je kunt toevoegen. Op basis van hun aanbevelingen krijg je in de nieuwe Google Play Store een persoonlijker overzicht van interessante apps.

Lees meer over de nieuwste versies van de Google Play Store in ons Google Play Store overzicht.