Eerste foto van Sony Ericsson Xperia Duo?

xperia duoOp internet is een foto verschenen van een apparaat, die als de Sony Ericsson Xperia Duo door het leven moet gaan. Op de foto is een Android-telefoon te zien, met wellicht een dual-core processor en een groot scherm. De Chinese site Mobibal publiceerde de foto als eerste, met daarbij de kanttekening dat de authenticiteit nog niet is vastgesteld. Een aantal zaken wijken namelijk af van de gebruikelijke Xperia-toestellen, zoals controleknoppen voor de mediaspeler onder het dock en een andere tijd- en weerwidget.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Vermoedens dat het om een nepfoto gaat, zijn er ook. Het scherm zit niet goed in de behuizing en de toetsen zitten té recht onder het scherm. Het zou daarom kunnen gaan om een prototype, misschien zelfs van de Xperia Arc. Wellicht dat we op 14 juli meer te weten komen, want dat is de datum die op de klokwidget van het toestel wordt getoond. Wat de naam betreft: de naam Xperia Duo zou kunnen wijzen op een dual-core processor. Dat het toestel de Xperia Duo heet, is overigens ook resultaat van giswerk. Want in december legde Sony Ericsson diverse merknamen vast, zoals Xperia Arc, Duo en Play. Alleen de neem Duo is nog niet op een toestel geplakt, dus vandaar dat men denkt dat dit naamloze toestel wel eens de Duo zou kunnen zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.