De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Stream nu: De schaduwkant van Tinder en Sex Education

Erwin Vogelaar
24 september 2021, 20:08
2 min leestijd
Stream nu: De schaduwkant van Tinder en Sex Education

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 38 (2021): Sex Education en Squid Game

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 38 (2021): Sex Education en Squid Game

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Sex Education seizoen 3 (Netflix)

De seksueel gefrustreerde leerlingen van Moordale High zijn terug in deze hilarische must see serie. Het is heel wat veranderd sinds de vorige seizoenen. Eric en Adem zijn een stel, Jean is hoogzwanger en Otis heeft seks. En er is een nieuw hoofd van de school, dat al snel korte metten maakt met het oude wc-gebouw waar Otis seksadvies aan zijn medeleerlingen gaf. Het einde van een tijdperk.

Sex Education | Seizoen 3 | Trailer 2 | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. De schaduwkant van Tinder (NPO)

Tinder is de meest toegankelijke manier om dates of seksuele contacten te vinden, maar daar wordt ook misbruik van gemaakt. Via de app zoeken namelijk ook daders van seksueel geweld naar nieuwe slachtoffers. Helaas is dit geen eigen productie van Zembla, maar is deze documentaire aangekocht vanuit Australië. Dat maakt de inhoud echter niet minder relevant. 

Tinder: A Predator's Playground | Trailer | Coming Soon

NPO

NPO

Gratis via Google Play

3. Quiz (Videoland)

De Britse zender ITV heeft een grote hit op handen met de nieuwe quizshow Who Wants to be a Millionaire?. Een man die niet van quizzes houdt stapt in de stoel om de hoge geldprijs binnen te harken. Maar dan hoort de productie een vreemd gekuch in het publiek. Wordt er hier valsgespeeld? 

Quiz Miniseries Trailer | 'We're Game' | Rotten Tomatoes TV

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play
Helaas, we konden deze app niet ophalen van Google Play

4. Squid Game (Netflix)

Hoe ver ga jij voor geld? In deze Koreaanse Netflix-serie krijgt een groep mensen met enorme geldproblemen de kans om al die problemen op te lossen door mee te doen aan uitdagingen. Deze bestaan uit kinderspelletjes met een dodelijke twist. Bizar, uniek en heel erg spannend.  

Squid Game | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Everybody’s Talking About Jamie (Prime Video)

De 16-jarige Jamie New is al uit de kast op school als homo, maar nu wil hij een tweede keer uit de kast komen: als drag queen. Dat valt nog niet mee met de kortzichtige mensen om hem heen. De film is gebaseerd op de gelijknamige musical, dus verwacht veel muziek en kleur. Een mooie feelgoodfilm voor het hele gezin.

Everybody’s Talking About Jamie - Official Trailer | Prime Video

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Nightmare Alley

NIGHTMARE ALLEY | Official Teaser Trailer | Searchlight Pictures
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu