Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Eerste OnePlus 6T-foto: toch geen driedubbele camera achterop’

Thomas Haenen
19 september 2018, 14:14
1 min leestijd
‘Eerste OnePlus 6T-foto: toch geen driedubbele camera achterop’

De OnePlus 6T krijgt mogelijk toch geen drie camera’s achterop. Een foto van het onaangekondigde toestel toont slechts een dubbele lens.

Lees verder na de advertentie.

Foto OnePlus 6T-achterkant toont weinig wijzigingen

Ook het volgende vlaggenschip van OnePlus heeft twee camera’s achterop, zo blijkt uit een foto die WinFuture heeft gedeeld. Daarop is een deel van de achterkant van de OnePlus 6T te zien. Bronnen beweerden eerder nog dat de 6T drie camera’s achterop zou krijgen, maar dat is dus niet het geval.

Foto OnePlus 6T achterkant

Bij een vergelijking met de achterkant van de OnePlus 6 valt op dat er vooral features lijken te missen. Zo zit de vingerafdrukscanner niet meer achterop; die wordt met de 6T in het scherm voorop verwerkt. Ook de led-flitsers lijken plotseling spoorloos verdwenen. Met wat inzoomen blijkt echter dat de flitsers er nog steeds zitten, maar iets meer verstopt zijn.

Tevens lijkt de OnePlus 6T iets groter te zijn dan zijn voorganger. Volgens bronnen heeft het toestel een 6,4 inch-scherm, een kleine upgrade ten opzichte van het 6,3 inch-display in de OnePlus 6. De voorkant van de 6T is op deze foto niet te zien, maar aangenomen wordt dat OnePlus de notch verkleind heeft tot het formaat van een waterdruppel.

Onthulling op 17 oktober

De OnePlus 6T biedt een iets groter scherm met ingebouwde vingerafdrukscanner, lichtgewijzigd design, maar vrijwel dezelfde hardware als zijn voorganger. De Snapdragon 845-chip die in de OnePlus 6 zit is immers nog altijd de krachtigste chipset die Qualcomm maakt. Nu lijkt het er dus op dat ook de camera’s van de 6T ongewijzigd zijn.

Over iets minder dan een maand horen we meer. Teasers vanuit OnePlus suggereren dat de smartphone op 17 oktober wordt gepresenteerd. Vervolgens is de 6T waarschijnlijk vanaf eind oktober voor iedereen te koop.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: WinFuture
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu