LG toont nieuwe duidelijkere foto van ronde G Watch R

G Watch R fotoWaar de eerste LG G Watch nog een vierkant design had dat niet bepaald oogstrelend was, lijkt zijn opvolger het over een andere boeg te gooien. De meest recente LG G Watch R teaser toont een deel van het design van de smartwatch, waaruit nog maar eens blijkt dat het uurwerk rond wordt. Het is tevens de eerste ‘echte’ kijk op de smartwatch, want andere afbeeldingen van het accessoire waren veelal conceptafbeeldingen.

Nadat de LG G Watch R afbeelding wat lichter is gemaakt, zie je duidelijk hoe de ronde smartwatch van LG eruit gaat zien. Daarmee wordt de G Watch R mogelijk de eerste echte Android Wear-smartwatch die er ook daadwerkelijk uitziet als een normaal horloge. De Moto 360 van Motorola heeft toch een ietwat eigenaardig design door de grootte van het uurwerk in combinatie met de leren band.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G Watch R foto

De LG G Watch R wordt getoond tijdens IFA, dat van 5 tot 10 september plaatsvindt. De verwachting is wel dat de LG G Watch R meer dan de G Watch (200 euro) gaat kosten. Hieronder zie je een eerdere teaser van LG.

De huidige G Watch van LG is al wel te koop voor 197 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=1STW7LQXONo

Lees ook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.