Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Motorola Moto 360

Motorola Moto 360
Scherm 1.56 inch
Resolutie 320x290

Motorola Moto 360: het horloge van de toekomst

De Motorola Moto 360 is een wolf in schaapskleren. Deze smartwatch ziet eruit als een normaal horloge, maar kan veel  meer dan dat. De smartwatch van Motorola is een van de eersten die op de speciale versie van Android voor wearables draait: Android Wear. Volgens Motorola is de Moto 360 het horloge van de toekomst. Middels subtiele meldingen kun je direct op je pols zien wie je mailt of belt, wanneer je volgende afspraak plaatsvindt en wat er op sociale media allemaal gezegd wordt.

De juiste tijd aangeven is dus niet de primaire functie van de Moto 360, maar dat vinden wij als gadgetfans niet eens zo erg. Het is ook mogelijk om het slimme horloge te bedienen middels stemcommando’s. Zeg ‘Ok, Google’ en stel een vraag en de Moto 360 voorziet je van de juiste informatie over bijvoorbeeld het weer, sportuitslagen en agenda-afspraken. Daarnaast kun je alarmen inschakelen en notities maken. Android Wear maakt gebruik van de functionaliteiten van Google Now, zodat je op het juiste moment van relevante informatie wordt voorzien.

Motorola Moto 360 Prijzen

De Motorola Moto 360 is bij vele verschillende webshops te verkrijgen. De introductieprijs van deze smartwatch was 249 euro, maar inmiddels zijn de prijzen al iets gedaald. De metalen variant van de Moto 360 heeft een meerprijs van ongeveer 70 euro.

WinkelUitvoeringenPrijs
Bol.comvoor 23:00 uur besteld, morgen in huisBekijken
Coolbluevoor 23:59 uur besteld, morgen in huisBekijken
Belsimpelvoor 23:30 uur besteld, morgen in huisBekijken

Moto 360 specs

De Moto 360 is sinds september 2014 verkrijgbaar in de VS en is later in ons land verschenen. Standaard is hij voorzien van een leren polsbandje, maar er is  ook een model met een metalen bandje beschikbaar voor een meerprijs van 50 dollar.  In Nederland kost de Moto 360 rond de 200 euro.

Motorola Moto 360 officieel

Qua specs is de Moto 360 vergelijkbaar met andere smartwatches die al verkrijgbaar zijn. Wel heeft het horloge een 1,56 inch-scherm met een afwijkende resolutie van 320 bij 290 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 205 ppi. De accu heeft een capaciteit van 320 mAh en staat garant voor een gemiddelde gebruiksduur van 12 uur. Verder is er een TI OMAP 3-chip, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte beschikbaar. De Moto 360 is tot slot stof- en waterbestendig en heeft een gewicht van 49 gram.

Pluspunten Moto 360

  • Stijlvol rond design
  • Je kunt het bandje makkelijk vervangen
  • Draadloos opladen

Minpunten Moto 360

  • Stembesturing werkt nog niet goed
  • LCD scherm is niet geheel rond

Motorola Moto 360 video

Laatste berichten

Lenovo: verwacht geen opvolger voor de Moto 360

Lenovo: verwacht geen opvolger voor de Moto 360

Nieuws Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, zegt geen plannen te hebben om een nieuwe smartwatch uit te brengen. Consumenten zouden te weinig interesse hebben in wearables.
Eerste Moto 360 ontvangt geen Android Wear 2.0-update

Eerste Moto 360 ontvangt geen Android Wear 2.0-update

Nieuws Motorola heeft laten weten dat de eerste generatie van de Moto 360  niet wordt bijgewerkt naar Android Wear 2.0. Gebruikers lopen hierdoor een grote update mis.
De nieuwste Moto 360-update laat je hart sneller kloppen

De nieuwste Moto 360-update laat je hart sneller kloppen

Nieuws Zowel de tweede versie van de Moto 360 als de Moto 360 Sport krijgen verbeterde fitnessfuncties in een nieuwe update. De andere horloges krijgen een beveiligingsupdate.
‘Nieuwe Motorola Moto 360 in het wild gespot’

‘Nieuwe Motorola Moto 360 in het wild gespot’

Nieuws Het wordt steeds aannemelijker dat Motorola binnenkort met een nieuwe Moto 360 komt. Er  zijn namelijk foto`s opgedoken waarop de smartwatch in het wild te zien is.  
‘Motorola lekt per ongeluk beelden van nieuwe Moto 360’

‘Motorola lekt per ongeluk beelden van nieuwe Moto 360’

Nieuws Motorola heeft mogelijk per ongeluk de nieuwe Moto 360 gelekt. Op beelden, die verschenen op het Twitter- en Instagram-account van Motorola, is een nieuwe smartwatch te zien.