De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung maakt ‘significante’ designveranderingen voor de Galaxy S10

Erwin Vogelaar
16 september 2018, 14:30
2 min leestijd
Samsung maakt ‘significante’ designveranderingen voor de Galaxy S10

Samsung gaat het Galaxy S10-design aanpakken, zodat het toestel vergeleken met zijn voorganger enkele “zeer significante” veranderingen krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Samsung over Galaxy S10 design

De Samsung Galaxy S10 zal waarschijnlijk niet weer zo sterk op zijn voorganger lijken. Gao Dongzhen, hoofd van Samsungs smartphone-afdeling, stelt dat het volgende vlaggenschip van het bedrijf “zeer significante” veranderingen in het design krijgt vergeleken met de Galaxy S9. Deze uitspraak werd gedaan in een interview met de Chinese media en is gedeeld op sociaal netwerk Weibo.

Om wat voor veranderingen het gaat, is niet duidelijk. Er zijn verschillende manieren waarop Samsung het design kan aanpassen. Zo kan het bedrijf er voor kiezen om een notch in het scherm te plaatsen, of de vingerafdrukscanner onder het scherm te verbergen.

galaxy s10 design

Tevens heeft de Galaxy S9 nog een riante ‘kin’ die kan worden weggewerkt. Ook is het mogelijk dat Samsung met de S10 kiest voor drie camera’s aan de achterkant voor betere optische zoom.

In het interview stelt Dongzhen tevens dat de S10 verkrijgbaar zal zijn in “fenomenale” kleuren. Er gaan geruchten dat Samsung komend jaar voor een hele serie verschillende kleuren gaat, om zo extra op te vallen.

Meer geruchten

Volgens andere geruchten zou Samsung komt jaar voor drie edities van de Galaxy S10 gaan. Net als Apple met de iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR, kiest Samsung mogelijk voor een S10, S10 Plus en een goedkoper model.

Het duurt nog wel even voordat het toestel in de winkel ligt. We verwachten dat Samsung de S10 op z’n vroegst in februari onthult. Tot dan kun je natuurlijk een hoop geruchten verwachten. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Galaxy Note 9 review

Het nieuwste Samsung-toestel is op dit moment de Samsung Galaxy Note 9. Wij hebben dit toestel uitgebreid getest en onze bevindingen lees je in de Galaxy Note 9 review: “Met de Galaxy Note 9 levert Samsung een uitstekende, zo niet zijn beste smartphone tot nu toe af.”

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu