De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: een spetterende Galaxy S5 wallpaper voor je telefoon

Wouter Nijsen
25 februari 2014, 13:59
1 min leestijd
Download: een spetterende Galaxy S5 wallpaper voor je telefoon
Galaxy S5 wallpaper

De verstokte Samsung-liefhebber zal 11 april met een rode stift omcirkeld hebben. Nog een paar weken en dan ligt de gerenommeerde Galaxy S5 in de winkelrekken. Voor wie niet zo lang kan wachten op het nieuwe toestel en alvast een glimp van het nieuwe menu wil opvangen, kan de Galaxy S5 wallpaper op zijn telefoon installeren.

De afbeelding toont de kleurrijke kristallen die ook op de officiële foto`s  van de Galaxy S5 onthulling te zien zijn. Er zijn twee verschillende formaten te downloaden, te weten 1482 bij 838 pixels en 1920 bij 1080 pixels. Geschikt voor veel toestellen, dus waar wacht je nog op? Scroll naar beneden, klik op de downloadlink en geef jouw telefoon die kenmerkende Galaxy S5-vibe!

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S5 domineert zoals verwacht  de nieuwskanalen. Zo verscheen eerder vandaag een officiële Galaxy S5 video waarin Samsung alle nieuwe features van het toestel uitlicht. Lees ook onze Galaxy S5 preview voor meer informatie over Samsungs toptoestel.

→ Check ook het artikel Galaxy S5 VS iPhone 5S, waarin we beide toptoestellen tegenover elkaar zetten!

Download de Galaxy S5 wallpaper

Samsung Galaxy S5 wallpaper 1920 bij 1080 pixels (3,7MB)

Laatste nieuws over de Galaxy S5

De Galaxy S5 is vanaf 11 april in Nederland en België te koop. De Galaxy S5 prijs bedraagt 699 euro voor een los toestel.

De beste Galaxy S5 aanbiedingen

De eerste aanbiedingen van de Galaxy S5 zijn inmiddels bekend. Check hieronder de goedkoopste en meest recente aanbiedingen van verschillende telecomproviders.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu