Placeholder
Redactie

gingerbread-dockNog geen Gingerbread op je Android-telefoon? Gelukkig zijn er genoeg widgets en aanpassingen om net te doen alsof je de nieuwste versie van Android op je smartphone hebt staan. Om speciale Gingerbread-widgets te gebruiken heb je Beautiful Widgets nodig. Ben je op zoek naar de dockbar van Gingerbread? Download dan LauncherPro met aangepaste iconen en achtergronden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Widgets

gingerbread-widgetDownload Beautiful Widgets in de Android Market en installeer de applicatie op je telefoon. Kies vervolgens één van de zeven verschillende sets op het forum van XDA developers . Open het rar-bestandje en pak het uit in de map ‘sdcarddatabeuatifulwidgetsskins’ op de SD-kaart van je telefoon. Vervolgens kun je de nieuwe widgets installeren.

Dockbar

Op zoek naar de Gingerbread-dockbar? Installeer de gratis versie van LauncherPro (of een andere homescreen-vervanger waarmee jij de dockbar kunt aanpassen, zoals ADWLauncher Ex). Ga vervolgens naar de website van Droid-Life en download de aangepaste iconen en dockbars. Deze kun je vervolgens installeren op je Android-telefoon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.