Geef je telefoon een Gingerbread-make-over

Redactie
2 januari 2011, 16:57
1 min leestijd

gingerbread-dockNog geen Gingerbread op je Android-telefoon? Gelukkig zijn er genoeg widgets en aanpassingen om net te doen alsof je de nieuwste versie van Android op je smartphone hebt staan. Om speciale Gingerbread-widgets te gebruiken heb je Beautiful Widgets nodig. Ben je op zoek naar de dockbar van Gingerbread? Download dan LauncherPro met aangepaste iconen en achtergronden.

Widgets

gingerbread-widgetDownload Beautiful Widgets in de Android Market en installeer de applicatie op je telefoon. Kies vervolgens één van de zeven verschillende sets op het forum van XDA developers . Open het rar-bestandje en pak het uit in de map ‘sdcarddatabeuatifulwidgetsskins’ op de SD-kaart van je telefoon. Vervolgens kun je de nieuwe widgets installeren.

Dockbar

Op zoek naar de Gingerbread-dockbar? Installeer de gratis versie van LauncherPro (of een andere homescreen-vervanger waarmee jij de dockbar kunt aanpassen, zoals ADWLauncher Ex). Ga vervolgens naar de website van Droid-Life en download de aangepaste iconen en dockbars. Deze kun je vervolgens installeren op je Android-telefoon.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's