[gerucht] HTC tablet Scribe wordt gelanceerd in Februari

Redactie
4 januari 2011, 16:37
1 min leestijd
[gerucht] HTC tablet Scribe wordt gelanceerd in Februari

Een tijdje gaat het gerucht dat HTC binnenkort een tablet met Android Honeycomb gaat lanceren op het CES. HTC heeft echter geen stand op deze beurs, grote kans dus dat hij in februari tijdens een ander congres wél wordt gelanceerd.

7 inch

De vraag is volgens veel mensen niet meer óf HTC een tablet gaat lanceren, maar wanneer. Want volgens enkele distributeurs van computeronderdelen zijn er orders geplaatst die wijzen op een tablet. Het tablet gaat volgens het laatste gerucht een 7 inch scherm krijgen en Android 3.0. Dit betekent dat het scherm al kleiner is dan de iPad met zijn 9,7 inch.

MWC

Lees verder na de advertentie.

Nu gaat het gerucht dat HTC de Scribe zal lanceren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Deze bijeenkomst is elk jaar in februari, over een maand weten we dus meer.

Er doet ook een gerucht de ronde dat HTC via twee telecomproviders nieuwe telefoons gaat presenteren op het CES. Dat zou de reden zijn geweest dat ze geen standje hadden, om alle aandacht te vestigen op de telefoons en in februari voor de Scribe.

Via: digitimes

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu