De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Grootste Aldi-telefoon ooit nu verkrijgbaar

Gijs Ettes
11 oktober 2014, 10:25
1 min leestijd
Grootste Aldi-telefoon ooit nu verkrijgbaar
Grootste Aldi-telefoon

We besteden regelmatig aandacht aan de betaalbare toestellen van Wolfgang die hun opwachting in de Aldi maken en vandaag  is het weer zover.  De Wolfgang AT-AS55HD1 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro, al zul je er waarschijnlijk snel moeten zijn om er eentje te bemachtigen. De grootste Aldi-telefoon tot nu toe wordt gekenmerkt door een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Dat is relatief laag, al heeft het display dankzij het gebruikte ips-paneel wel prima kijkhoeken en een goede kleurreproductie.

Verder is de Wolfgang AT-AS55HD1 voorzien van dualsim-ondersteuning (1x micro-SIM, 1x mini-SIM), een 1,3GHz-quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. De 8GB aan opslag is uitbreidbaar tot maximaal 32GB middels een micro-sd-kaartje.

Lees verder na de advertentie.

Wat je moet weten over de Wolfgang AT-AS55HD1

Grootste Aldi-telefoon 2

Uit de doos draait de Wolfgang AT-AS55HD1 op Android 4.4 (KitKat) met toegang tot Google Play. Of het toestel op termijn ook wordt bijgewerkt naar Android L is moeilijk te zeggen. Verder heeft het twee camera’s met 8 en 2 megapixels. Alleen de 8 megapixel-camera aan de achterzijde beschikt over een flitser en autofocus.

De  AT-AS55HD1  wordt van stroom voorzien door een 2500 mAh-accu en meet 152 bij 76 bij 9,2 millimeter. Het gewicht bedraagt 178 gram, inclusief batterij. Op deze pagina kom je meer te weten over de telefoon.

Lees meer over Aldi

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu