Budgettopper Honor 6 krijgt begin 2015 Android Lollipop-update

De Honor 6, een high-end smartphone van het gelijknamige dochtermerk van Huawei, krijgt  in het eerste kwartaal van 2015 Android Lollipop  en  een update voor zijn Android-skin.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Honor 6 Android Lollipop

Honor 6 Android LollipopHonor is sinds  een maand in Nederland actief en timmert aardig  aan de weg in ons land. Met de Honor 6 bracht het submerk een high-end toestel met een bescheiden prijskaartje (300 euro) op de markt. Het lag in de lijn der verwachting dat de Honor 6 Android Lollipop zou krijgen en naar nu blijkt wordt de update  in het eerste kwartaal van 2015 uitgerold.

Daarnaast wordt de Android-schil van het toestel, Emotion UI 2.3, geüpdatet naar versie 3.0. Deze voegt  visuele verbeteringen en nieuwe features en animaties toe. Ook worden zowel de app-iconen als de widgets opgefrist, zodat ze rustiger ogen.

Meer over de Honor 6

Honor 6De Honor 6 is een interessant toestel met een  1,7GHz-octacore-processor en  een groot 5 inch-scherm met een prima resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Hij kan overweg met 4G en heeft 3GB aan werkgeheugen. De smartphone draait op dit moment nog op  Android 4.4.2 (KitKat) met versie 2.3 van de Emotion UI-skin.

Met 16GB is er genoeg ruimte om al je foto’s, video’s en apps op te slaan en met een geheugenkaartje is dit uit te breiden tot maximaal 64GB. Tot slot heeft het toestel een grote batterij (3100 mAh) die gemiddeld twee dagen mee gaat. De Honor 6 is via Bol.com verkrijgbaar voor 299 euro, in zowel een witte variant als een zwarte versie.

Het laatste nieuws over Honor

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.