HTC One M8 kopen of reserveren: hier kun je terecht

Gijs Ettes
4 april 2014, 10:15
2 min leestijd
HTC One M8 kopen of reserveren: hier kun je terecht
HTC One M8 kopen

Wil je de HTC One M8 kopen? De langverwachte smartphone is vanaf vandaag eindelijk beschikbaar in ons land! In dit artikel zetten we op een rijtje waar je het beste terecht kunt om de HTC One M8 te bestellen, zowel los als in combinatie met een abonnement. Je vindt hier de beste HTC One M8 aanbiedingen, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt.

Daarnaast zetten we uiteen waarop je moet letten bij het afsluiten van een abonnement en geven we je een korte indruk van de smartphone zelf. Een uitgebreid oordeel en alle plussen en minnen lees je terug in onze HTC One M8 review!

De beste HTC One M8 abonnementen

De HTC One M8 prijs bedraagt bij verschijning 699 euro. Een flink bedrag, al haal je de smartphone in combinatie met een tweejarig T-Mobile of Vodafone abonnement in sommige gevallen al gratis in huis.

Bij andere abonnementen geldt een bijbetaling, die afhankelijk is van de looptijd van het abonnement (12 of 24 maanden) en de grootte van de bel-, sms- en databundel. In de regel is het bedrag dat je bijbetaalt bij de uitgebreide abonnementen lager en de maandprijs hoger. Je beschikt dan wel over een grotere databundel; essentieel als je veel gebruikmaakt van 4G-internet.

Hieronder hebben we de beste HTC One M8 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Het toestel is los te bestellen voor 699 euro  en dus gratis bij sommige tweejarige abonnementen.

HTC One M8 specs en de review

HTC One M8 kopen

De HTC One M8 is vooralsnog alleen beschikbaar als 16GB-variant in de kleuren zilver (Glacial Silver) en grijs (Gunmetal Grey). De goudkleurige versie (Amber Gold) verschijnt later in Nederland en België. Wanneer de 32Gb-versie (Google Play Editie) verschijnt is onbekend, maar gelukkig is de opslagruimte met een micro-sd-kaart uit te breiden tot maximaal 128GB. Ruim voldoende dus voor al je favoriete apps, games en multimedia.

Over het design van de HTC One M8 is vrijwel iedereen het met elkaar eens: deze smartphone met aluminium unibody-behuizing ziet er bloedmooi uit en ligt bovendien fijn in de hand. Daarnaast zijn de capacitieve knoppen vervangen door softwareknoppen, wat een stuk fijner werkt. Verder is het scherm iets groter (5 inch, 1080p) en zijn er twee camera’s aan de achterzijde te vinden die je achteraf foto’s laten scherpstellen.

Het toestel is verder voorzien van een 2,3GHZ-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 801), 2GB aan werkgeheugen en de nieuwste versie van Android met daaroverheen de bekende Sense-skin met BlinkFeed. Zoals je kunt lezen in onze HTC One M8 review is de software flink op de schop gegaan, waardoor het toestel nóg gebruiksvriendelijker is en snel reageert op de opdrachten die je het geeft.

Het laatste HTC One nieuws

Ben je niet op zoek naar de beste HTC One M8 aanbiedingen, maar lees je liever nieuws? Check dan hieronder de laatste berichten met betrekking tot het toestel van HTC.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu