Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC One M7

9

De fraaiste HTC-smartphone tot nu toe

De HTC One M7 is het toptoestel van HTC van 2013 en blinkt uit met zijn design, bouwkwaliteit en scherm. Ook het geluid dat de stereo-speakers produceren, is ongeëvenaard. De M7 is van één blok aluminium gemaakt en heeft hierdoor strakke en stevige look, net als zijn opvolger, de HTC One M8. Daarnaast heeft HTC twee speakers aan de voorzijde geplaatst om een stereo-effect te bewerkstelligen. Het geluid dat uit de One komt, is ongeëvenaard.

De HTC One M7 is verder voorzien een 4,7 inch-scherm met een full-hd-resolutie (1080 bij 1920 pixels), 2GB aan werkgeheugen, een snelle Snapdragon 600 quadcore-processor van Qualcomm en een recente versie van Android met Sense, de gebruiksvriendelijke skin van HTC. Net als de M8 heeft ook de One M7 een kleiner broertje in de vorm van de HTC One Mini.

De HTC One M7 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De One M7 is zonder twijfel een van de mooiste Android-telefoons tot nu toe. De smartphone heeft een fraaie behuizing van geborsteld aluminium die aanzienlijk meer ‘premium’ aanvoelt dan veel vergelijkbare telefoons van concurrenten. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de M7 op een rijtje gezet.

  • Fraaie unibodybehuizing van aluminium
  • Prachtig scherm met full-hd-resolutie
  • De laatste versie van Android met Sense
  • Snelle hardware

Meer over de HTC One M7

HTC One M7

De HTC One is het toptoestel van HTC en één van de meest indrukwekkende smartphones in 2013. Dat komt niet alleen door zijn uitstekende hardware en full-hd-scherm, maar voornamelijk door de ongeëvenaarde bouwkwaliteit waar HTC al een geruime tijd om bekend staat.

In 2012 liet HTC met de unibody van de HTC One X al zien dat ze innovatieve en vernieuwde designs konden ontwikkelen. Daarnaast heeft de One X één van de beste schermen in de geschiedenis van alle Android-smartphones. Een knappe prestatie als de One dit gaat overtreffen.

Conclusie HTC One M7 review

De One maakt, in tegenstelling tot vrijwel alle andere concurrenten, gebruik van ultrapixels in plaats van megapixels. De naam ultrapixels is door HTC bedacht om een nieuw soort technologie te beschrijven die elke pixel een groene, rode en blauwe laag geeft. Hierdoor vangt de camera volgens HTC tot 300 procent meer licht. Dit klopt grotendeels ook: de One vangt inderdaad meer licht op dan zijn concurrenten doen en maakt beduidend betere foto’s in donkere omgevingen. Het nadeel van ultrapixels wordt echter ook snel duidelijk. De camera heeft ‘maar’ 4,3 daadwerkelijke megapixels waardoor de kwaliteit soms een beetje tegenvalt. Zo kunnen foto’s zonder de juiste belichting een beetje korrelig ogen en ligt de fotokwaliteit gemiddeld lager dan bij concurrenten het geval is. Dit betekent niet dat de foto’s niet voldoende kwaliteit leveren of zelfs slecht zijn, maar dat camera’s van andere smartphones net zo goed en vaak ook beter presteren in normale omgevingen.

→ Meer lezen? Check de uitgebreide HTC One M7 review!

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC One M7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu