‘Kleine variant HTC One M8 voor het eerst te zien op foto’

Gijs Ettes
30 april 2014, 17:27
1 min leestijd
‘Kleine variant HTC One M8 voor het eerst te zien op foto’
HTC One M8 Mini foto

Op het Chinese sociale netwerk Weibo is mogelijk de eerste foto van de HTC One M8 Mini uitgelekt. Op de afbeelding is de kleinere variant van de HTC One M8 te zien, omhuld door een doorzichtig grijs hoesje. Qua design lijkt de Mini-variant enorm op zijn grote broer, met één groot verschil: de duocamera aan de achterzijde is vervangen door een enkele camera. Eerder gingen er al geruchten dat de Mini zou beschikken over een enkele 13-megapixel-camera met flitser.

Vooralsnog is onduidelijk of de render van de HTC One M8 Mini echt is of dat het hier een gemanipuleerde foto betreft. De post op Weibo gaat verder in op de specificaties van het compacte HTC-toestel. Deze zou over een 4,5 inch-scherm (1280 bij 720 pixels) en een 1,4GHz-quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 400) beschikken, alsmede 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslag. Net als de reguliere M8 zou het toestel draaien op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) met Sense 6.

Lees verder na de advertentie.

Daarmee lijkt de HTC One M8 Mini een kleine verbetering te worden ten opzichte van zijn voorganger. Die heeft dezelfde processor en evenveel werk- en opslaggeheugen (niet uitbreidbaar), maar beschikt wel over een kleiner 4,3 inch-scherm en een 4-megapixel-camera aan de achterzijde. Verder heeft het toestel een 1800 mAh-accu aan boord die goed is voor een beltijd van circa 14 uur.

Het laatste nieuws over HTC

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One Mini 2
HTC One Mini 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu