HTC bevestigt Android M-update voor HTC One M9

Gijs Ettes
29 mei 2015, 11:22
1 min leestijd
HTC bevestigt Android M-update voor HTC One M9

HTC gaat de HTC One M9 en HTC One M9+ (die mogelijk ook naar ons land komt) van een update naar Android M voorzien. Dat bevestigt HTC-topman Jeff Gordon op Twitter.

Lees verder na de advertentie.

HTC One M9 Android M-update bevestigd

htc one m9 android m-update

Beide HTC toestellen draaien momenteel nog op Android Lollipop en zullen, niet geheel verrassend, worden voorzien van een update naar de nieuwe Android-versie. Wanneer de HTC One M9 Android M-update precies beschikbaar wordt, laat Gordon in het midden. Momenteel is de previewversie al beschikbaar voor de Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 en Nexus Player en een consumentenrelease van Android M wordt rond augustus verwacht.

Benieuwd wat de nieuwe Android-versie allemaal brengt? In ons uitgebreide Android M dossier lees je alles over de vernieuwingen en verbeteringen die Google heeft doorgevoerd.

Meer over de HTC One M9

De HTC One M9 werd eind maart geïntroduceerd en is vooral een evolutie vergeleken met zijn voorgangers. Het design van het toestel is nagenoeg ongewijzigd, maar onderhuids heeft HTC het nodige veranderd. Zo is er een nieuwe Snapdragon 810-chip met een octacore-processor aan boord, 3GB aan werkgeheugen, 32GB opslag dat kan worden uitgebreid met een micro-sd-kaartje en een nieuwe 20 megapixel-camera.

Meer over het vlaggenschip van HTC lees je in onze uitgebreide HTC One M9 review. Geen zin om te lezen? Check dan onze videoreview hieronder.

Het laatste nieuws over HTC

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu