‘Opvolger HTC One ligt vanaf maart in de winkels’
Redactie

htc one opvolgerDe HTC One opvolger is vanaf maart te koop. Dat bericht het doorgaans betrouwbare Bloomberg. Het blijft vooralsnog onbekend hoe de smartphone gaat heten, maar zijn codenaam is de HTC M8. Wij verwachten dat de opvolger van de HTC One de naam The All New HTC One krijgt.

De HTC One opvolger zou minimaal een 5 inch-scherm krijgen met een mogelijke QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Daarmee wordt het scherm van het nieuwe vlaggenschip groter dan de 4,7 inch van de HTC One. Ook wordt de smartphone uitgerust met een Snapdragon 805-chip, de laatste chip van Qualcomm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC One opvolger: wat is er nog meer bekend

Verder zou de camera van de opvolger van de HTC One over twee sensoren beschikken. Mogelijk gaat het om een nieuwe cameramodule van Toshiba, waarmee foto’s achteraf scherp kunnen worden gesteld. Ook kondigde Qualcomm aan dat het met de laatste Snapdragon-chip mogelijk wordt om foto’s achteraf scherp te stellen.

Lees meer over de opvolger van de HTC One

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.