De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Kieskeurig Productchecker nu ook voor Android

Redactie
27 februari 2012, 16:00
1 min leestijd
Kieskeurig Productchecker nu ook voor Android
Kieskeurig Productchecker nu ook voor Android
Kieskeurig Productchecker

Sanoma heeft een Android-versie van haar Kieskeurig Productchecker app uitgebracht. Met de applicatie is het mogelijk om de eigenschappen van een product op te zoeken door het invoeren van de merknaam of door de streepjescode in te scannen. Ook kan je producten in de app met elkaar vergelijken en checken waar je deze het goedkoopste kunt bestellen.

Via de app kan je gemakkelijk producten opzoeken. Naast het zoeken op naam kan je ook producten selecteren aan de hand van hun eigenschappen zoals bijvoorbeeld beeldschermgrootte en het aantal megapixels. De barcode van het product is in te scannen maar kan ook handmatig worden ingevoerd. Jammer genoeg kan je niet direct producten aanschaffen via de app zelf, hiervoor word je naar de desbetreffende site van de aanbieder gestuurd. Je favoriete producten kan je opslaan en terugzoeken onder Mijn Lijst.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone-app van de Kieskeurig Productchecker is inmiddels al meer dan 110.000 keer gedownload. Volgens Kieuskeurig.nl mananager Remko Nugteren kon een Android-app niet langer op zich laten wachten: “Het was hoog tijd voor een Android app, gezien de groei van het gebruik van het mobiele internet via Android de afgelopen jaren.” Uit onderzoek van Kieskeurig.nl blijkt dat 36 procent van de mensen die een smartphone willen gaan kopen voor een Android-toestel kiezen.

Downloaden via Android Market: Kieskeurig.nl Productchecker (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu