Leer nieuwe vrienden kennen dankzij Samsung Like Companions (advertorial)

Redactie
2 oktober 2013, 9:01
1 min leestijd
Leer nieuwe vrienden kennen dankzij Samsung Like Companions (advertorial)
likecompanions 1

Met de Like Companions-app van Samsung is het mogelijk om jouw likes met die van anderen te vergelijken. Hierdoor kun je snel zien met wie van je vrienden je het meest gemeen hebt, en kun je mogelijk zelfs nieuwe mensen leren kennen. Gedeelde interesses vormen immers de perfecte basis voor een vriendschap. Deelnemers van de Like Companions-campagne maken bovendien kans op een Samsung Galaxy S4.

Lees verder na de advertentie.

Je hoeft bijna niks te doen om gebruik te maken van de Like Companions-app. Ga simpelweg naar www.likecompanions.com en meld je aan met je Facebook-account. Vervolgens worden al je persoonlijke likes vergeleken met die van je vrienden en alle andere mensen die zich hebben aangemeld op de website. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders Facebook graag gebruikt om nieuwe mensen te leren kennen met vergelijkbare interesses. Like Companions versimpelt dit proces.

Maak nieuwe vrienden én kans op een Galaxy S4

Je eigen vrienden zijn direct te zien op de Samsung Like Companions-website; onbekenden die als Like Companion worden bestempeld kun je groeten. Als de nieuwsgierigheid wederzijds is, krijg je toegang tot elkaars Facebook-profiel. Het is dan natuurlijk aan jullie om te bepalen of daar een nieuwe (Facebook-)vriendschap uit ontstaat of niet.

likecompanions 2

Like Companions is een onderdeel van de `Life Companion`-campagne voor de Samsung Galaxy S4. Met Samsungs nieuwste toptelefoon kunnen mensen namelijk nog sneller verbinding maken met elkaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de speakers en schermen van meerdere toestellen draadloos met elkaar te verbinden, zodat je tegelijkertijd van dezelfde content kunt genieten met anderen. Wellicht haal jij met de Like Companions-app niet alleen nieuwe vrienden, maar ook zo`n Galaxy S4 in huis.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu