De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘LG G Pro 2 krijgt 6 inch-scherm, wordt onthuld tijdens MWC’

Gijs Ettes
23 januari 2014, 13:30
1 min leestijd
‘LG G Pro 2 krijgt 6 inch-scherm, wordt onthuld tijdens MWC’
LG G Pro 2

Er is nog weinig officieel bekend over de LG G Pro 2, de opvolger van het LG-toestel dat exact een jaar geleden op de markt verscheen, maar geruchten gaan dat het toestel voorzien zal zijn van een 6 inch-scherm met een full-hd (1080p) resolutie. Dit is opvallend, aangezien eerder werd gespeculeerd over een 5,9 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Wel ligt het in de lijn der verwachting dat de phablet volgende maand tijdens het Mobile World Congress wordt onthuld.

Volgens bronnen in LG’s thuisland Zuid-Korea is de Android-smartphone tevens voorzien van 3GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 800-processor.

Lees verder na de advertentie.

LG G Pro 2 release

De maximale kloksnelheid van deze Qualcomm-Soc bedraagt 2,3 GHz. We verwachten verder 16GB of 32GB aan opslagruimte, een 16-megapixel-camera met de mogelijkheid om in hd te filmen en een flinke 3200 mAh-accu. Of er wanneer het toestel in Nederland en België verschijnt is vooralsnog onbekend.

Lees meer over LG

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot LG. Op de LG G Pro 2-toestelpagina vind je meer informatie over dit aankomende toptoestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Pro 2
LG G Pro 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu