‘LG G Pro 2 krijgt 6 inch-scherm, wordt onthuld tijdens MWC’

LG G Pro 2Er is nog weinig officieel bekend over de LG G Pro 2, de opvolger van het LG-toestel dat exact een jaar geleden op de markt verscheen, maar geruchten gaan dat het toestel voorzien zal zijn van een 6 inch-scherm met een full-hd (1080p) resolutie. Dit is opvallend, aangezien eerder werd gespeculeerd over een 5,9 inch-scherm met een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Wel ligt het in de lijn der verwachting dat de phablet volgende maand tijdens het Mobile World Congress wordt onthuld.

Volgens bronnen in LG’s thuisland Zuid-Korea is de Android-smartphone tevens voorzien van 3GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 800-processor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G Pro 2 release

De maximale kloksnelheid van deze Qualcomm-Soc bedraagt 2,3 GHz. We verwachten verder 16GB of 32GB aan opslagruimte, een 16-megapixel-camera met de mogelijkheid om in hd te filmen en een flinke 3200 mAh-accu. Of er wanneer het toestel in Nederland en België verschijnt is vooralsnog onbekend.

Lees meer over LG

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot LG. Op de LG G Pro 2-toestelpagina vind je meer informatie over dit aankomende toptoestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.