Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Uitgelekte LG G Pro 2 foto’s tonen fysieke knoppen aan achterzijde

Gijs Ettes
29 januari 2014, 8:16
1 min leestijd
Uitgelekte LG G Pro 2 foto’s tonen fysieke knoppen aan achterzijde
LG G Pro foto

In een tweetal LG G Pro 2 foto’s is het design van het toestel te zien, alsmede volumetoetsen en de powerknop aan de achterzijde van de telefoon. Dit `Back Button`-concept van LG zagen we eerder al bij de LG G2, het vlaggenschip van de fabrikant dat vorig jaar verscheen. Volgens LG is het door de afmetingen van de telefoon noodzakelijk om knoppen naar de achterzijde van de telefoon te verplaatsen, aangezien je ze anders niet gemakkelijk kunt bereiken. Zoals je in de LG G2 review  leest, is dat in eerste instantie wennen aangezien je de smartphone echt goed vast moet hebben om de knoppen in te kunnen drukken.

De andere LG G Pro 2 foto toont de dikte van het toestel. Op het oog lijkt deze wederom weinig af te wijken van de LG G2, die 8,9 millimeter meet. De G Pro 2 beschikt hoogstwaarschijnlijk wel over een aanzienlijk groter 6 inch-scherm met een full-hd (1080p) resolutie.

Lees verder na de advertentie.

LG G Pro foto

Vooralsnog heeft LG alleen informatie gegeven met betrekking tot de onthulling van de LG G Pro 2. Het toestel zal tijdens het Mobile World Congress (24 tot en met 27 februari in Barcelona) voor het eerst aan de pers worden getoond. Mogelijk wordt de smartphone daarna snel internationaal beschikbaar, al is een Nederlandse en Belgische release nog niet bekend. AndroidPlanet zal vanuit Barcelona verslag doen van de presentatie van de smartphone.

Qua hardware verwachten we dat de G Pro 2 wordt aangedreven door 3GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 800-processor. Daarnaast gokken we op 16GB of 32GB aan opslagruimte, een 16-megapixel-camera met de mogelijkheid om in hd te filmen en een flinke 3200 mAh-accu.

Het laatste nieuws over LG

Via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Pro 2
LG G Pro 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu