Uitgelekte LG G Pro 2 foto’s tonen fysieke knoppen aan achterzijde

LG G Pro fotoIn een tweetal LG G Pro 2 foto’s is het design van het toestel te zien, alsmede volumetoetsen en de powerknop aan de achterzijde van de telefoon. Dit `Back Button`-concept van LG zagen we eerder al bij de LG G2, het vlaggenschip van de fabrikant dat vorig jaar verscheen. Volgens LG is het door de afmetingen van de telefoon noodzakelijk om knoppen naar de achterzijde van de telefoon te verplaatsen, aangezien je ze anders niet gemakkelijk kunt bereiken. Zoals je in de LG G2 review  leest, is dat in eerste instantie wennen aangezien je de smartphone echt goed vast moet hebben om de knoppen in te kunnen drukken.

De andere LG G Pro 2 foto toont de dikte van het toestel. Op het oog lijkt deze wederom weinig af te wijken van de LG G2, die 8,9 millimeter meet. De G Pro 2 beschikt hoogstwaarschijnlijk wel over een aanzienlijk groter 6 inch-scherm met een full-hd (1080p) resolutie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LG G Pro fotoVooralsnog heeft LG alleen informatie gegeven met betrekking tot de onthulling van de LG G Pro 2. Het toestel zal tijdens het Mobile World Congress (24 tot en met 27 februari in Barcelona) voor het eerst aan de pers worden getoond. Mogelijk wordt de smartphone daarna snel internationaal beschikbaar, al is een Nederlandse en Belgische release nog niet bekend. AndroidPlanet zal vanuit Barcelona verslag doen van de presentatie van de smartphone.

Qua hardware verwachten we dat de G Pro 2 wordt aangedreven door 3GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 800-processor. Daarnaast gokken we op 16GB of 32GB aan opslagruimte, een 16-megapixel-camera met de mogelijkheid om in hd te filmen en een flinke 3200 mAh-accu.

Het laatste nieuws over LG

Via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.