De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

LG G2 32GB eind november te koop in Nederland voor 599 euro

Redactie
22 oktober 2013, 13:01
2 min leestijd
LG G2 32GB eind november te koop in Nederland voor 599 euro
lgg2-2

Nadat het al eerder mogelijk was om de LG G2 te kopen in Nederland, kunnen liefhebbers nu ook de 32GB-versie van LG’s nieuwste vlaggenschip aanschaffen. De LG G2 32GB-versie is vanaf eind november beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 599 euro. De rest van de specificaties van de LG G2 blijft gelijk.

De prijs van 599 euro ligt nog steeds lager dan de meeste 16GB-modellen van concurreren. Daarmee hanteert het Zuid-Koreaanse bedrijf een hele aantrekkelijke prijs voor de LG G2 32GB. Het 16GB-model heeft een prijskaartje van 549 euro, waarmee de smartphone opnieuw aanzienlijk goedkoper is dan menig concurrent.

De LG G2 onderscheidt zich door de plaatsing van de volumetoetsen en de aan/uitknop aan de achterzijde. Verder wordt de LG G2 gekenmerkt door een 5,2 scherm met een full-hd-resolutie, een 2,3GHz-quadcore-processor en 2GB aan intern werkgeheugen. Het standaardgeheugen (16 of 32GB) is niet uitbreidbaar en de accu van 3000 mAh zorgt ervoor dat het toestel ook bij zwaar gebruik lang meegaat.

Lees verder na de advertentie.

LG G2 review: de conclusie

De LG G2 is de beste smartphone die LG tot op heden heeft ontwikkeld. Het toestel is op verschillende punten indrukwekkend. Zo oogt het scherm prachtig en heerlijk groot, is de snelheid dik in orde, weet de 13 megapixel-camera te verrassen en valt de accuduur alles behalve tegen. Zelfs de powerknop aan de achterkant zal veel mensen nog kunnen bekoren. Daar komt nog eens bij dat de LG G2 een adviesprijs van maar 549 euro heeft: een hele schappelijke prijs als je enkele prijzen van recente concurrenten erbij pakt.

Het grote minpunt van de LG G2 blijft de overdreven aanwezige software die op sommige punten enorm veel op Samsung lijkt. Daarnaast staat LG ook niet bekend om het regelmatig updaten van zijn toestellen. “Dat vinden wij ook geen goede zaak en gaan dat helemaal anders aanpakken“, aldus Bas Dekker, commercieel directeur bij LG tegenover AndroidPlanet. Met die belofte zou de LG G2 wel eens een hele fraaie aankoop kunnen worden, ook met het oog op de toekomst.

Lees de gehele LG G2 review

Meer nieuws over de LG G2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu