De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Goudkleurige LG G2 uitgelekt in Taiwanese webshop’

Redactie
15 januari 2014, 13:22
1 min leestijd
‘Goudkleurige LG G2 uitgelekt in Taiwanese webshop’
goudkleurige LG G2

De Gold Edition van de LG G2 is vermoedelijk gelekt. De goudkleurige LG G2 is te zien op ePrice, een Taiwanese online retailer waar je onder andere smartphones kunt kopen. De prijs was ongeveer gelijk aan de huidige LG G2: een los toestel kost ongeveer 538 euro.

Het grote verschil met het huidige vlaggenschip van LG is logischerwijs de goudkleurige behuizing. Alleen de knoppen en cameralens aan de achterzijde en de bezel zijn nog steeds zwart. Eerder brachten Apple en HTC een goudkleurige smartphone uit.

Het blijft vooralsnog onduidelijk of de goudkleurige LG G2 ook naar Nederland komt. De goudkleurige HTC One is binnenkort exclusief bij Vodafone te koop.

Lees verder na de advertentie.

Over de LG G2

De LG G2 is één van de grote successen van het Zuid-Koreaanse merk geworden. Het toestel heeft een prachtig 5,2 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1080 —1920 pixels.

Ook is er een 2,3GHz-quadcore-processor, 2GB aan intern werkgeheugen en een flinke accu van 3000 mAh aanwezig. Door de grote batterij heeft de LG G2 ook een uitstekende accuduur.

De fysieke knoppen zijn bij de LG G2 naar de achterkant verplaatst. Dankzij de knoppen aan de achterzijde moet het makkelijker zijn om het toestel aan en uit te zetten en om het volume te regelen. In onze LG G2 review viel het ons op dat ook wij heel snel aan de knoppen aan de achterzijde wenden. Ook een update naar KitKat staat op de planning.

Lees meer over de LG G2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G2
LG G2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu