De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

‘Betaalbare Nokia 7.3 krijgt 5 camera’s en vertrouwd design’

Colin Baak
25 september 2020, 9:12
2 min leestijd
‘Betaalbare Nokia 7.3 krijgt 5 camera’s en vertrouwd design’

Er zijn renders van de vermeende Nokia 7.3 verschenen via een betrouwbare bron. Naast het uiterlijk, zijn ook verschillende specificaties gelekt. Wanneer het toestel wordt gepresenteerd is echter nog de vraag.

Lees verder na de advertentie.

Check de eerste Nokia 7.3-renders

De renders zijn gemaakt door de OnLeaks, een bekende bron als het op onaangekondigde Android-telefoons aankomt. De afbeeldingen zijn gebaseerd op blauwdrukken uit de fabriek. Het toestel is de opvolger van de Nokia 7.2 en deelt verschillende kenmerken met huidige Nokia-smartphones.

Zo zien we op de achterkant een rond ‘camera-eiland’ met daarin vier sensoren. Naast een primaire camera en groothoeklens zijn waarschijnlijk ook camera’s voor het maken van close-ups of portretfoto’s aanwezig. Verder bevat de Nokia 7.3 een dubbele flitser en fysieke vingerafdrukscanner.

Nokia 7.3

6,5 inch-scherm met forse randen

Het 6,5 inch-scherm heeft volgens OnLeaks een full-hd-plus-resolutie. In het display is een klein gaatje te vinden voor de frontcamera. De randen aan de zijkanten en bovenkant zien er smal uit. Aan de onderzijde is dan weer wel een dikke kin aanwezig, inclusief het Nokia-logo.

Het toestel meet 165.8 (lengte) x 76.3 (breedte) x 8.2 (dikte) millimeter en is uitgerust met een hoofdtelefoonaansluiting. Deze zit aan de bovenkant: de usb-c-poort en speaker zijn aan de onderzijde geplaatst.

Verdere specificaties zijn nog onbekend, maar het lijkt te gaan om een toestel in het middensegment. De Nokia 7.2 is namelijk ook zo’n type toestel en werd vorig jaar op de markt gebracht voor 349 euro.

Nokia 7.3

‘Onthulling samen met Nokia 6.3 en 9.3 PureView’

Het toestel maakt volgens eerdere geruchten zijn opwachting in het vierde kwartaal van dit jaar. Naast het 7.3-model, verwachten we dan ook de Nokia 6.3 te zien. Ook van dit toestel zijn al specificaties gelekt.

Tot slot horen we al langer geruchten over een mogelijke opvolger voor de Nokia 9 PureView. De Nokia 9.3 PureView, zoals het toestel zou gaan heten, schijnt een selfiecamera onder het 120Hz-scherm te krijgen.

Afgelopen week presenteerde de Finse fabrikant nog twee budgettoestellen. De Nokia 2.4 en Nokia 3.4 liggen binnenkort in de winkels voor respectievelijk 129 en 149 euro. Ook de Nokia 8.3 5G wordt snel uitgeleverd. Deze smartphone met 5G-ondersteuning werd al in februari van dit jaar gepresenteerd.

Het laatste nieuws over Nokia

Bron: IpeeWorld
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu