De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus presenteert 5T mogelijk op 16 november

Wouter Nijsen
27 oktober 2017, 16:01
1 min leestijd
OnePlus presenteert 5T mogelijk op 16 november

Al een tijdje wordt er druk gespeculeerd over de OnePlus 5T. Na een gelekte render en berichten over een aankondiging rond eind november, is nu een specifieke datum gelekt.

Lees verder na de advertentie.

Presentatie van de OnePlus 5T

OnePlus zelf heeft inmiddels bevestigd dat de smartphone op 16 november onthuld gaat worden. Een presentatie op die dag ligt voor de hand, aangezien precies een jaar eerder de OnePlus 3T werd onthuld. Wel komt de OnePlus 5T vrij vroeg na de release van de reguliere 5, want dit toestel zag pas in juni het levenslicht. Via een livestream kan iedereen meekijken.

Net als de 3T brengt de OnePlus 5T vooral kleine wijzigingen met zich mee. De verschillen zijn echter groter dan vorig jaar, want het toestel heeft een scherm dat vrijwel de volledige voorkant vult. Het zou gaan om een 6 inch-display met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Mogelijk wordt ook de camera verbeterd en zit er een grotere accu in de smartphone.

Verder blijven de specificaties waarschijnlijk gelijk aan die van de ‘normale’ OnePlus 5. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 835-chip met 6GB RAM en 64GB opslag. De frontcamera krijgt mogelijk een kleine upgrade van 16 naar 20 megapixel. We weten nog niet wanneer de 5T te bestellen is en wat de prijs wordt. Het is echter aannemelijk dat de smartphone nog een stukje duurder wordt dan de 5, die bij verschijning een prijs van 499 euro had.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: GizChina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu