De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus One kopen ook al mogelijk zonder invite – update

Redactie
11 juni 2014, 11:14
2 min leestijd
OnePlus One kopen ook al mogelijk zonder invite – update
oneplus one kopen

Een OnePlus One kopen is alleen mogelijk met een invite. Zo’n invite krijg je door mee te doen met prijsvragen of heel geduldig te wachten. Als je daar geen zin in hebt, is het al mogelijk om de OnePlus One aan te schaffen via enkele Chinese retailers. Neem bijvoorbeeld Flosmall, SPEmall of OppoMart, waar het toestel voor een iets hogere prijs is te verkrijgen. Daar worden de Chinese versies verstuurd, maar bij Flosmall wordt er standaard CyanogenMod 11S – de versie van de internationale OnePlus One – geflasht. De hardware is daarbij precies hetzelfde, mogelijk is het alleen nodig om de internationale modem te flashen. Deze is te vinden op XDA Developers. Wij hebben één 16GB OnePlus One besteld (naast onze invite, die we ook hebben verzilverd voor de 64GB-versie) via een Chinese retailer en laten jullie weten of we tegen problemen aanlopen.

De OnePlus One, die recenlijk is onthuld, is de eerste smartphone van OnePlus en heeft een prijs van 269 euro en 299 euro voor respectievelijk de 16- en 64GB-versie. Het toestel is voorzien van een 5,5 inch full-hd ips-scherm met een resolutie van 1920 —1080 pixels, Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen en een flinke accu van 3100 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Update 17-11-2014: vandaag kun je vanaf 17.00 uur zonder invite een OnePlus One aanschaffen en wel via deze pagina. Wees er wel snel bij, want om 18.00 wordt de bestelpagina weer gesloten.

OnePlus One kopen?

oneplusone

De OnePlus One is verder voorzien van zeer dunne schermranden en is er wifi, bluetooth, gps en ook 4g-ondersteuning aanwezig. Het is echter niet mogelijk om het toestel draadloos op te laden, ondanks dat de achterkant niet van metaal is gemaakt. De achterkant is geheel naar eigen wens te vervangen, door bijvoorbeeld losse achterkantjes van hout, kevlar, denim, bamboe of carbon. Verder is er een led voor notificaties aanwezig en draait het toestel vanuit de doos op CyanogenMod.

Volgens OnePlus krijgt iedereen vanaf juni de mogelijkheid om de smartphone te kopen. Nederland behoort tot één van de officiële landen waar de OnePlus One wordt gelanceerd. Hoewel het al juni is, zijn er nog maar weinig invites uitgedeeld. Mogelijk is de brede release pas rond juli of augustus.

OnePlus One videoreview

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu