Ruitenradar: Android-app waarschuwt als je autoruit moet krabben

ruitenradarDe Nederlandse ontwikkelaar Gemoro heeft samen met Autotaalglas de applicatie Ruitenradar gemaakt. Ruitenradar informeert of het nodig is om je ruiten te krabben. In de applicatie kun je voor elke dag van de week instellen op welk tijdstip je wilt vertrekken en hoeveel uur van tevoren je een waarschuwing wilt ontvangen. Is er kans op ijsvorming op jouw locatie, dan waarschuwt de app: je krijgt op het ingestelde tijdstip een melding op je Android-toestel. Zo kom je ‘s ochtends niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De gesponsorde app geeft ook tips hoe je ruitschade tijdens vorstperiodes kunt voorkomen. De app is gratis te downloaden via de Android Market. Wie moeite heeft om de app te vinden, kan ook een SMS-bericht met het onderwerp RUIT naar 2211 sturen. Je krijgt dan een downloadlinkje toegestuurd. Onderstaande QR-code scannen kan natuurlijk ook.

Meer info: Autotaalglas

ruitenradar qr

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.