Placeholder
Redactie

http://www.youtube.com/watch?v=Itb0s5jTJHY&feature=player_embedded
Samsung heeft weer een sterke en slimme reclame uitgebracht voor het huidige grote vlaggenschip: de Galaxy Note II. In de reclame is een kantoor te zien waar de werknemers een Galaxy Note II krijgen als werktelefoon, en twee collega’s bespreken hun nieuwe smartphone en alle bijbehorende functies.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De reclame is écht Samsung: alle voordelen van het toestel benoemen, met een dikke knipoog naar de huidige populaire cultuur. In de reclame worden onder andere het handige Multi-View, Samsungs stylus S-Pen en natuurlijk S-Beam, de technolgie die het mogelijk maakt om bestanden via Near Field Communication te delen, benoemd. In tegenstelling tot de vrij beschamende Kerstman-commercial is de Galaxy Note II-reclame weer een fijne en frisse blik op de phablet.