De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy A5 met metalen design te zien op foto’s’

Redactie
19 september 2014, 14:22
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy A5 met metalen design te zien op foto’s’
Galaxy A5 foto's

Enkele foto’s van de Samsung Galaxy A5 zijn gelekt. Het toestel, dat eerder in de media kwam met codenaam SM-A500, wordt een nieuw toestel in de nieuwe A-lijn van Samsung waar onder andere ook de Galaxy Alpha onder valt. Het is vooralsnog onduidelijk of het toestel ook naar Nederland komt en welke prijs het krijgt, maar het lijkt om een midrange-toestel te gaan dat vermoedelijk ook in Nederland wordt gelanceerd.

Het toestel heeft volgens de gelekte Galaxy A5 foto’s eenzelfde design als de Galaxy Alpha, maar lijkt een meer unibody-design te hebben dat van metaal is gemaakt. Volgens SamMobile is het niet duidelijk of de behuizing ook daadwerkelijk van metaal is gemaakt, maar het materiaal zou wel “koud in de hand aanvoelen”.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy A5 foto’s

De Samsung Galaxy A5 heeft naar verluidt een 4 inch amoled-scherm met een hd-resolutie, Snapdragon 400, 13 megapixel-camera, 16GB interne opslagruimte en een 5 megapixel-frontcamera. Ook is er een volgens de bronnen van SamMobile een accu van 2330 mAh aanwezig.

De Galaxy A5 zou de tweede smartphone in de A-lijn van Samsung zijn. De A-lijn beschikt over een metalen design: de Galaxy Alpha was Samsungs eerste Android-smartphone met een metalen rand. Onderstaande Galaxy A5 foto’s laten de smartphone zien, waarbij met name de onderkant zeer fraai eruitziet.

SM-A500-GALAXY-A5-3
SM-A500-GALAXY-A5-6
SM-A500-GALAXY-A5-8

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu