Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy Beam smartphone met projector aangekondigd

Redactie
26 februari 2012, 8:58
1 min leestijd
Samsung Galaxy Beam smartphone met projector aangekondigd
samsung-galaxy-beam

Samsung kondigde vandaag twee nieuwe producten aan: de Samsung Galaxy Beam met ingebouwde projector en de Samsung Galaxy Tab 2, waar je in een ander artikel over kunt lezen.

De Beam was eigenlijk vorig jaar al te zien, als eerste projectortelefoon van Samsung. Toen was het nog een prototype, maar Samsung is nu van plan om het toestel officieel uit te brengen. Een adviesprijs en vermoedelijke verkoopdatum zijn nog niet bekendgemaakt. De Samsung Galaxy Beam kan gebruikt worden om foto’s te projecteren, YouTube-video’s en muziekclips te bekijken. Zo kun je met meerdere mensen kijken naar de projectie op een muur, plafond of ander oppervlak, via een meegeleverde projector-app waarmee je gemakkelijk content kunt selecteren en beamen. De maximale breedte van de projectie is 125 cm.

Lees verder na de advertentie.

Dat is leuk tijdens verjaardagen en feestjes, maar het toestel is ook afgestemd op het dagelijks leven. De Samsung Galaxy Beam is voorzien van Android 2.3 Gingerbread, een 1 GHz-processor en een 12,5mm dikke behuizing. Er is gekozen voor een ergonomische vormgeving. Met 8 GB intern geheugen en een 2.000 mAh-batterij is dit een telefoon die niet de slankste in zijn soort is, maar in ieder geval wel lang meegaat.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu