De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung brengt eerste Galaxy Note 10 (Plus)-update voor release uit

Wouter Nijsen
19 augustus 2019, 16:51
2 min leestijd
Samsung brengt eerste Galaxy Note 10 (Plus)-update voor release uit

De release van de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus laat nog een paar dagen op zich wachten, maar Samsung brengt alvast een eerste update uit. Verschillende onderdelen van de smartphone worden verbeterd, terwijl ook de beveiliging wordt opgeschroefd.

Lees verder na de advertentie.

Eerste Galaxy Note 10-update uitgebracht

samsung galaxy note 10 update

Als je de Galaxy Note 10 of Note 10 Plus hebt besteld, dan kun je op de dag van de release meteen een update downloaden en installeren. De update heeft het versienummer N97*FXXU1ASH5 en brengt verschillende verbeteringen met zich mee. Allereerst wordt de vingerafdrukscanner aangepakt en Samsung heeft het ook over verbeteringen voor de stabiliteit en fotokwaliteit van de camera.

Misschien nog wel belangrijker is dat de update de Android-beveiligingspatch van augustus 2019 bevat. Deze update werd aan het begin van deze maand uitgebracht door Google en is al op verschillende Samsung-smartphones te vinden. Het bedrijf brengt de beveiligingsupdates voor zijn toptoestellen maandelijks uit, en ook de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus horen bij de toestellen die het vaakst updates krijgen.

Meer over de Galaxy Note 10 (Plus)

De Galaxy Note 10 en Note 10 Plus zijn vanaf aanstaande vrijdag (23 augustus) in Nederland verkrijgbaar. De Note 10 heeft een adviesprijs van 949 euro en is daarmee iets goedkoper dan zijn voorganger, de Note 9 (999 euro). De grotere Note 10 Plus is duurder en kost bij de release 1099 euro. De variant met 512GB aan opslag gaat voor 1199 over de toonbank.

→ Lees ook de uitgebreide Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus preview

De smartphones beschikken over grotendeels dezelfde hardware, maar hebben wel een ander schermformaat (6,3 en 6,8 inch) en resolutie (full-hd en QHD). Verder beschikt de Note 10 Plus over een extra camera aan de achterkant en ondersteunt de telefoon snel opladen met 45 Watt. De Note 10 kan alleen opladen met de meegeleverde 25 Watt-adapter. Meer weten? Check dan ons artikel over de verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 10 en 10 Plus.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu