De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy S III met 12-megapixelcamera op Amazon verschenen

Redactie
21 april 2012, 9:54
1 min leestijd
Samsung Galaxy S III met 12-megapixelcamera op Amazon verschenen
samsung galaxy s3

De Samsung Galaxy S III is op de Duitse website van Amazon verschenen. Als de specificaties kloppen, zou de smartphone beschikken over een 12-megapixelcamera. Een Vietnamese website beweerde eerder nog dat de Samsung Galaxy S III een 8-megapixelcamera krijgt. Andere specificaties die op de Amazon-website te vinden zijn: een 4,7-inch Super Amoled-scherm, 16 GB intern geheugen en een prijs van 599 euro.

De Samsung Galaxy S III zal waarschijnlijk op 3 mei worden aangekondigd. Als nieuwe toptoestel van Samsung draait het ongetwijfeld op Android 4.0. Amazon heeft nog geen foto van de Samsung Galaxy S III. Een pre-order plaatsen kan echter wel.

Lees verder na de advertentie.

S-Cloud wordt concurrent van iCloud

Naast de aankondiging van de Galaxy S III wordt verwacht dat Samsung op 3 mei in Londen ook S-Cloud aankondigt. Dit is een online opslagdienst, naar het model van Apple’s iCloud. Er zou geen beperking zitten op het type content dat je met S-Cloud online kunt opslaan. Je kunt ermee tv-shows, films en muziek opslaan, zodat je onderweg toegang hebt tot de content. Dit geldt vanaf allerlei apparaten, zoals Samsung smartphones, laptops en tablets. Als de geruchten kloppen, krijg je bij aanvang 5 GB opslagruimte gratis, met ongetwijfeld de mogelijkheid om extra opslagruimte bij te kopen. Eigenlijk zou Samsung S-Cloud al eerder lanceren, maar had moeite om een geschikte partner te vinden. De website MK beweert nu dat Samsung met Microsoft in zee is gegaan.

Onderstaande video verscheen eerder deze week op een Vietnamese site:

https://www.youtube.com/watch?v=3Ei61wWOr4w&feature=player_embedded#!
Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu