Samsung Galaxy S III met 12-megapixelcamera op Amazon verschenen

samsung galaxy s3De Samsung Galaxy S III is op de Duitse website van Amazon verschenen. Als de specificaties kloppen, zou de smartphone beschikken over een 12-megapixelcamera. Een Vietnamese website beweerde eerder nog dat de Samsung Galaxy S III een 8-megapixelcamera krijgt. Andere specificaties die op de Amazon-website te vinden zijn: een 4,7-inch Super Amoled-scherm, 16 GB intern geheugen en een prijs van 599 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Galaxy S III zal waarschijnlijk op 3 mei worden aangekondigd. Als nieuwe toptoestel van Samsung draait het ongetwijfeld op Android 4.0. Amazon heeft nog geen foto van de Samsung Galaxy S III. Een pre-order plaatsen kan echter wel.

S-Cloud wordt concurrent van iCloud

Naast de aankondiging van de Galaxy S III wordt verwacht dat Samsung op 3 mei in Londen ook S-Cloud aankondigt. Dit is een online opslagdienst, naar het model van Apple’s iCloud. Er zou geen beperking zitten op het type content dat je met S-Cloud online kunt opslaan. Je kunt ermee tv-shows, films en muziek opslaan, zodat je onderweg toegang hebt tot de content. Dit geldt vanaf allerlei apparaten, zoals Samsung smartphones, laptops en tablets. Als de geruchten kloppen, krijg je bij aanvang 5 GB opslagruimte gratis, met ongetwijfeld de mogelijkheid om extra opslagruimte bij te kopen. Eigenlijk zou Samsung S-Cloud al eerder lanceren, maar had moeite om een geschikte partner te vinden. De website MK beweert nu dat Samsung met Microsoft in zee is gegaan.

Onderstaande video verscheen eerder deze week op een Vietnamese site:

http://www.youtube.com/watch?v=3Ei61wWOr4w&feature=player_embedded#!